Playmobil 1.2.3. Meeneemboerderij met Dieren - 6962

Beoordeling 5 / 5 door 3 klanten
Afmeting: koffer open 35,5 x 11 x 19 cm; koffer gesloten 18,5 x 15,5 x 21,5 cm
Omschrijving
Playmobil 6962. De boer gaat aan het werk! Hij verzorgt de dieren en geeft ze eten. Natuurlijk zij de dieren dan erg blij. Terwijl de dieren eten, gaat de boer de aardappelen halen op zolder. Deze aardappelen heeft hij een paar maanden eerder zelf geoogst en gaat ze nu verkopen op de markt. Hij laat de aardappelzak door het daarvoor gemaakte gat vallen. Makkelijk, zo krijgt hij geen rugpijn van de zware zak. Om naar de markt te vertrekken, kan je alles makkelijk opbergen in de koffer.

Felle kleuren, ronde vormen en diverse spelactiviteiten zijn typerend voor het PLAYMOBIL 1.2.3 gamma. Deze multifunctionele en veilige sets helpen kinderen leren en hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze zich ondertussen amuseren. Alle producten zijn hygienisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt - het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2540524
Afmeting: koffer open 35,5 x 11 x 19 cm; koffer gesloten 18,5 x 15,5 x 21,5 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 4008789069627
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.