Playmobil Dino Rise Robo-Dino Vechtmachine - 70928

Afmeting verpakking: 34,5 x 18,5 x 12 cm
Omschrijving
Samen met de 'Miners' verzet het Comet Corp. zich tegen Team Dino Rise met behulp van een speciaal gebouwde, gepantserde, technische Robo-Dino. Waaronder een 'Miner', Jaden en 2 Velociraptors Afmetingen: 27,5 x 9,5 x 13,5 cm
De nieuwste vechtmachine van Comet Corp. komt eraan. Met deze robot proberen Ludmilla en Ralph de dierlijke kracht van de dinosaurussen te overwinnen met pure technologie. De Robo-Dino is bewapend met twee raketten en een krachtige katapult. Hij kan beide snel en gemakkelijk in zijn wapenrusting verbergen en, indien nodig, ze klaar voor de strijd tevoorschijn halen. De katapult op zijn rug, waarmee hij in een flits puntige ballen in de lucht kan katapulteren, is bijzonder gevaarlijk. Maar hoofdstrateeg Jaden van het Dino Rise team is niet bang voor een Robo-Dino en staat de vechtmachine in de weg. De set bevat Jaden van Team Dino Rise, een mijnwerker, twee velociraptors, een robot-dino, twee drieschots kanonnen, puntige ballen en vele andere extra's voor een spannend "Dino vs. Machine"-gevecht.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2541412
Afmeting verpakking: 34,5 x 18,5 x 12 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 4008789709288
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Dinosaurus:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.