Monopoly Extreem Bankieren

Afmeting: verpakking 40 x 26,5 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Daag vrienden en familie uit en speel het Monopoly Extreem Bankieren spel! Dit spel biedt een eigentijdse versie van het Monopoly spel waarin het bekende Monopoly geld niet meer bestaat! Dankzij de ultieme betaalautomaat met touch-technologie kunnen spelers direct bezittingen kopen, huur innen of betalen en hun pasjes scannen.

Elke speler begint met een geldbedrag op z’n bankpasje door z’n pasje te scannen in de ultieme betaalautomaat. Gedurende het spel scannen de spelers hun pasjes en eigendomsbewijzen in de betaalautomaat en deze houdt bij hoeveel geld ze hebben. Als een speler eindigt op een Gebeurtenisvakje kunnen de grondprijzen veranderen, spelers kunnen geld krijgen of verliezen… ze kunnen zelfs naar de gevangenis gestuurd worden. De betaalautomaat scant de eigendomsbewijzen en kan de marktprijzen laten stijgen of dalen. Het spel is afgelopen als er één speler failliet gaat! Dan berekent de betaalautomaat hoeveel geld en bezittingen iedereen heeft en de rijkste speler is de winnaar!

In Monopoly Extreem Bankieren kunnen spelers ook bieden op veilingen. Als een speler eindigt op een onverkocht vakje maar dit niet wil kopen tegen de aangegeven prijs, is het tijd voor een veiling! De betaalautomaat helpt de spelers bij het bepalen van hun bod en het bieden, maar ze moeten wel snel zijn! Veilingen werken met een tijdklok en de laatste die geboden heeft als de tijd om is, moet het vakje tegen de prijs op het scherm kopen.

Inhoud: 1 speelbord, 1 ultieme betaalautomaat, 4 plastic pionnen, 22 huisjes, 49 kaarten (4 bankpasjes, 22 eigendomsbewijzen, 23 gebeurteniskaarten, 2 dobbelstenen en spelregels.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4541141
Afmeting: verpakking 40 x 26,5 x 5 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 5010994969134
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.