Clementoni Spelend Leren - Ontdek de Wereld

Afmeting: wereldbol 39 x 24,1 cm
Omschrijving
Clementoni Globe interactief. Deze prachtige interactieve wereldbol heeft een volledig nieuw design en is optisch leesbaar door de meegeleverde sprekende pen. Kinderen kunnen de wereld ontdekken en krijgen veel informatie over de continenten, landen, hoofdsteden, gebieden, bevolking, valuta, taal, grondgebied, onderzoekingen, tijdzone, wist-je-datjes, lokale producten, nationale hymnes.

Met meer dan 500 vragen verdeeld in 3 moeilijkheidsgraden om de opgedane kennis te testen. Het nieuwe ontwerp met superieure geluidskwaliteiten meer dan drie uur van audio-informatie leert je allerlei weetjes en muziek uit de hele wereld.

Met de nieuwe app, te downloaden via de site, kan het kind de virtuele realiteit ervaren: met een tablet of smartphone op de wereld van de dieren, monumenten, culturen en vele bezienswaardigheden uit de hele wereld inzoomen. Een totaal nieuw ontwerp van een prachtige, pratende interactieve wereldbol.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1030478
Afmeting: wereldbol 39 x 24,1 cm
Benodigde batterijen: 2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt voor: Vanaf 7 jaar
EAN code: 8005125666577
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 24 september 2018 om 17:32 door Annabelle Het lijkt erop dat de bol zelf Spaans is. Klopt dat? Dus dat namen van de landen etcetera in het Spaans zijn gespeld?
Reactie van Lobbes.nl Beste Annabelle,

Bedankt voor je vraag.

De bol is geheel in het Nederlands. De namen van landen en plaatsen staan dus in het Nederlands op de bol. Wij zullen de afbeelding zo snel mogelijk aanpassen.

Hartelijke groet,
Linda van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!