Smoby Avonturen Parcours Speeltoestel

Afmeting artikel: 70 x 15 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
69, 99
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Het is weer beschikbaar vanaf 03-04-2024.
Omschrijving
Spannend balansparcours voor binnen- én buitenspelen! Dit avonturenparcours van Smoby bestaat uit 4 losse stapstenen, 4 balanceerbalken en 1 poster met alvast een paar ideeën voor het maken van jouw eigen parcours. De losse onderdelen zijn in eindeloos veel variaties neer te leggen, voor urenlang plezier met lopen, balanceren, springen, ervaren en proberen!

Avonturenparcours voor binnen en buiten
Leg de elementen neer in een zelfbedachte constructie of volg de voorbeeldparcoursen van de poster. De stevige kunststof onderdelen in blauw, groen, wit en beige zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden en UV-licht, maar zijn ook uitstekend binnenshuis te gebruiken.

Met het comfortabel zachte kunststof zonder scherpe randjes helpt het parcours je kind bij het ontdekken van zijn of haar eigen fysieke mogelijkheden en grenzen.
Springen, rennen, balanceren, omhoog, omlaag, kruipen en misschien ook wel een keertje vallen: dit avontuurlijke speelparcours van Smoby ondersteunt de ontwikkeling van onder andere de coördinatie. Het moedigt kinderen aan om te experimenteren en verbetert de grove motoriek.

Sensorisch speelgoed voor peuters en kleuters
Op de elementen van het veelzijdige parcours staan verschillende sensorische vormen en motieven. Sensorisch spelen is goed voor het stimuleren van zelfregulatie en het kalmeren en ontwikkelen van de zintuigen. Lekker fysiek bezig zijn is hartstikke leuk!
Het avonturenparcours van Smoby is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1440722
Afmeting artikel: 70 x 15 cm
Afmeting verpakking: 72,5 x 43,5 x 18,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 3032168404007
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Smoby:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Smoby Avonturen Parcours Speeltoestel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.