Headu Flashcards Tactile Montessori Memospel

Afmeting verpakking: 17 x 12,2 x 4,2 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Is het stekelig, ruw, wollig of zacht? Raak de voelkaarten aan en combineer de voelkaarten met de bijbehorende kaartjes. Dit originele spel stimuleert het ontwikkelen van tastzin, de herkenning van objecten en het vergroot de woordenschat.

Texturen ontdekken
Bij dit spel moedig je kinderen vooral aan om zelf te gaan ontdekken. Laat ze de kaarten bekijken, voelen aan de verschillende texturen. Stel vragen en laat kinderen vertellen wat ze voelen. Welke kaart is zacht? Is het ruw of stekelig? Daarnaast bied je de optie aan om de bijbehorende woorden van de 20 geïllustreerde kaarten te leren kennen.

Dit spel maakt gebruik van de Montessori-filosofie en het aanbieden van materiaal op drie verschillende manieren. Uitleg hierover staat in de meegeleverde handleiding.
Het spel duurt ongeveer 30 minuten. Inhoud: 4 textuurkaarten, 20 geïllustreerde kaarten en een handleiding.

Afmetingen doos: 12,2 x 17,0 x 12,2 x 4,20 centimeter. Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud.

Montessori speelgoed
Montessori speelgoed is veelzijdig en maakt volop gebruik van de Montessori-methode: nodig het kind uit om in zijn eigen tempo te leren, respecteer zijn vrijheid en autonomie, stimuleer de ontdekking van de zintuigen en vermogens, door te experimenteren en te spelen.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2350511
Afmeting verpakking: 17 x 12,2 x 4,2 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 8059591423738
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Karton
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.