Paw Patrol Big Truck Pups - Deluxe Vehicls Rubble

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 26 x 24 x 9 cm
Omschrijving
Vorm een team met Rubble voor reddingsmissies boordevol actie op de snelweg, in zijn Big Truck Pup-reddingstruck. De grote reddingstruck van Rubble kun je op een spannende manier transformeren. Til het cabinedak van de truck omhoog zodat je Rubble in en uit de chauffeursstoel kunt zetten. Til het dak van de oplegger om het commandocentrum te activeren. Hiermee verander je de truckoplegger in een commandocentrum en onthul je zijn reddingskraan en zijn materiaalopbergruimte. Hiermee is dit het perfecte reddingsvoertuig voor supersnelle reddingsmissies op de snelweg.
Met het speelgoed van PAW Patrol kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun motorische vaardigheden ontwikkelen aan de hand van fantasiespel, terwijl ze hun favoriete scènes uit de show, zoals Rescue Knights en de PAW Patrol De Film herbeleven, of compleet nieuwe avonturen verzinnen met alle PAW Patrol-pups (elk afzonderlijk verkocht). Voor nog meer plezier en spannende missies op basis van de serie kies je de Big Truck Pups-actiefiguren en hun teamautos voor eindeloze avonturen boordevol actie (elk afzonderlijk verkocht).

Inhoud: 1 speelgoedauto, 1 Rubble-figuur
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070142
Afmeting verpakking: 26 x 24 x 9 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988436288
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart, Geel
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.