PAW Patrol Big Truck Pups - True Metal Voertuig Marshall

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 17 x 16 x 5 cm
Omschrijving
Ze zijn er, de True Metal-autos van PAW Patrol Big Truck Pups. Schiet sneller dan ooit te hulp en laat je inspireren door Big Truck Pups om je eigen spannende missies te bedenken. Deze metalen autos op een schaal van 1:55 zien er precies zo uit als de grote vrachtwagens van PAW Patrol. Met authentieke details en graphics, wielen die echt werken en gegoten metaal zijn de True Metal-autos klaar voor supersnelle reddingsacties. Duw de auto's met de hand of lanceer ze voorwaarts voor snelle avonturen. Elke pup is in de auto gegoten en heeft oren die flapperen in de wind terwijl de pup op weg is naar een noodgeval.
Met zo veel PAW Patrol True Metal-autos om te verzamelen, van Rescue Knights tot de PAW Patrol-film, kunnen kinderen zich volop vermaken met al hun favoriete autos uit de serie, en nu ook van PAW Patrol Big Trucks Pups. Kinderen kunnen hun PAW Patrol True Metal-verzameling goed bijhouden door de QR-code op de verpakking te scannen om de verzamelposter te bekijken. De actiefiguren, speelgoedauto's, speelsets en knuffeldieren van PAW Patrol zijn perfecte geschenken voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar, dus speel thuis de acties na van PAW Patrol Big Truck Pups.

Inhoud: 1 True Metal-speelgoedauto
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070149
Afmeting verpakking: 17 x 16 x 5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988417584
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Materiaal: Kunststof, Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.