Monster Jam Mini Megalodon Race & Chomp Speelset

Afmeting verpakking: 30 x 25 x 8 cm
Omschrijving
Maak je klaar om het op te nemen tegen je favoriete Monster Jam-minitrucks met de Mini Megalodon Race en de Chomp Speelset. Race door een epische golf tot in de gigantische haaienkop.
Ben jij snel genoeg om door de golf te komen zonder bekneld te raken? De speelset bevat 2 unieke Monster Jam Mini-trucks - Megalodon en Grave Digger. Met de Monster Jam Mini-trucks voel je de Monster Jam-actie in de palm van je hand. Elke Monster Jam Mini-truck zit vol geweldige details en graphics, net als de grote versie. Plaats de Monster Jam Mini-trucks in de lanceerder. Kies tussen 3 snelheden en lanceer je Monster Jam minitruck in actie. Kijk hoe ze torpederen door de epische golf en in de kauwende haaienkop. Compatibel met al je favoriete officiële Monster Jam Mini-trucks. Compact en klein van formaat zijn deze mini-monstertrucks op schaal 1:87 klaar voor epische Monster Jam-actie. Smash, bash en crash je een weg door je eigen Monster Jam-parcours.
Met zoveel Monster Jam Mini-trucks om te verzamelen voeg je Max-D, El Toro Loco en meer, elk afzonderlijk verkrijgbaar, toe aan je verzameling en race je ze allemaal. Haal de Monster Jam-actie in huis met de Megalodon Race en Chomp Speelset.

Inhoud: 1 lanceerder, 2 kleine golfstukken, 1 Corkscrew Wave, 1 Feature Base, 1 Shark Head, 1 unieke Mini Megalodon, 1 unieke Mini Grave Digger, 1 stickervel, 1 instructieblad
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070248
Afmeting verpakking: 30 x 25 x 8 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988367216
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.