PAW Patrol Rescue Knights Deluxe Voertuig Chase

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 23 x 22 x 9 cm
Omschrijving
Ga samen met Chase op spannende missies met zijn transformerende PAW Patrol Rescue Knights speelgoedvoertuig. Het voertuig van Chase is voorzien van drakendetails en heeft een fantastische transformatie van reddingsgereedschap. Chase, actiefiguur inbegrepen, is klaar om te hulp te schieten in Barkingburg met zijn Rescue Knights-harnas. Als een drakenvriend in de problemen zit, plaats je Chase achter het stuur en schiet je supersnel te hulp. Duw de spoiler omlaag en er komt een werper omhoog vanuit de achterkant. Laad de projectielen, twee inbegrepen, en druk op de knop om ze te lanceren. Gebruik je fantasie en bedenk geweldige middeleeuwse reddingsacties, net als die uit de populaire tv-serie.
Ga voor meer drakenplezier op zoek naar het transformerend Kasteel en verzamel alle PAW Patrol Rescue Knights speelgoedvoertuigs, speelset en speelgoedvoertuigen worden afzonderlijk verkocht. Ga op reddingsmissies met Chase en zijn Rescue Knights speelgoedvoertuig.

Inhoud: 1 speelgoedvoertuig, 1 figuur, 2 projectielen
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1030920
Afmeting verpakking: 23 x 22 x 9 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988414576
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.