Hot Wheels City Shark Strike Rescue Racebaan

Afmeting verpakking: 55 x 35 x 11 cm
Omschrijving
Rij door de Hot Wheels City parkeergarage, maar pas op voor de gevaarlijke haai die nietsvermoedende voertuigen aanvalt en verslindt! De speelset heeft drie activatiepunten die de haai willekeurig activeren om door het circuit te breken en de auto op te peuzelen. Haal de finish om de haai op te sluiten in de kooi, waarna de gevangen auto's worden vrijgelaten. Inclusief een Hot Wheels voertuig, maar er zijn parkeerplekken genoeg voor meer auto's. (Extra voertuigen zijn apart verkrijgbaar.) Koppel de speelset aan andere Hot Wheels sets en baandelen voor een unieke stad. Kleuren en versieringen kunnen afwijken.

- Er ligt een enorme haai op de loer onder de Hot Wheels City parkeergarage die nietsvermoedende voertuigen aanvalt en verslindt. Vang de haai en bevrijd je vrienden!
- Duw de lift naar de bovenkant van de garage en laat een auto van de helling rijden om de hongerige haai te slim af te zijn.
- Er zijn drie willekeurige activatiepunten die de haai wakker maken, maar je weet nooit wanneer hij zal aanvallen.
- Ontdek de racebaanfuncties van de basis en koppel de set aan andere Hot Wheels banen voor nog meer avonturen. (Extra sets en baandelen zijn apart verkrijgbaar.)
- Met een Hot Wheels voertuig zodat deze set direct klaar is voor eindeloos speelplezier. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582638
Afmeting verpakking: 55 x 35 x 11 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0194735028979
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.