Clics Bouwblokken - Bouwset 10in1

Beoordeling 4.67 / 5 door 6 klanten
Afmeting: emmer Ø 27 x 26,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
49, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Met deze drum 10 in 1 van Clics bouw je alles wat je maar wil. Een bulldozer of een truck, maar even goed een vliegtuig, een hond of een aap. Met de gratis bouwplannen is bouwen met Clics zelfs een fluitje van een cent. De Clics bouwstenen zijn zo sterk, dat je er elke keer opnieuw nieuwe creaties mee maakt. Ook je eigen creaties overigens, want Clics is creatief constructiespeelgoed. Ben je een creatief bouwtalent? Dan dagen we je uit! Laat maar zien wat jij met de 226 Clics, 49 accessoires en stickers van deze drum allemaal kan bouwen.

DUURZAAM SPEELGOED: Clics is niet alleen superleuk speelgoed, maar wordt ook LOKAAL IN BELGIE geproduceerd. Op deze manier verlaagt Clics Toys zijn CO₂-voetafdruk - wij engageren ons om ook verder in de toekomst naar oplossingen te blijven zoeken om onze aarde en haar bewoners ecologisch minder te belasten.

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN: een vliegtuig, een hond, een trein, een eendje … Met dit speelgoed voor meisje 4 jaar en ouder & jongen 4 jaar en ouder bouwen je kinderen naast de basisfiguren gemakkelijk de vreemdste figuren die ze kunnen bedenken.

REALISTISCH: dit Clics educatief speelgoed voor 4 jaar en ouder bevat naast de bouwblokken ook heel wat accessoires om jouw figuren volledig vorm te kunnen geven. Daarnaast zorgen de stickers ervoor dat je je creaties helemaal af kan maken!

EDUCATIEF MONTESSORI SPEELGOED: dankzij het principe ‘let’s click & play’ gaat je kind spelend leren. Met dit STEM educatief speelgoed voor kinderen bouwen je kinderen namelijk aan hun cognitieve ontwikkeling, grove motoriek en creativiteit.

DUURZAME ONTWIKKELING: met het Clics speelgoed meisje 4 jaar en ouder & jongen 4 jaar en ouder speel je in op de verschillende ontwikkelingsfasen van je kind, van grijpreflexen en hand-oogcoördinatie tot creativiteit en fantasie.

STAPPENPLAN: is je fantasie even uitgewerkt of weet je niet wat bouwen? Doe dan inspiratie op met de meegeleverde bouwplannen. De verschillende verpakkingen zijn ook onderling combineerbaar, waardoor je eindeloos verder kan blijven bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1250165
Afmeting: emmer Ø 27 x 26,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 5425002302658
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Clics:
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Clics Bouwblokken - Bouwset 10in1 '?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.