Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Springtouwen

Beoordeling 4 / 5 door 755 klanten 5 1
Springtouwen is niet alleen een leuke bezigheid voor kinderen, maar is ook nog eens erg gezond! Je bouwt er namelijk een goede conditie mee op. Bij Lobbes hebben we springtouwen in verschillende maten en kleuren. Gaat jouw kind lekker in zijn of haar eentje springtouwen of samen met vriendjes en vriendinnetjes?
Lees meer
38 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
2,25
OK
 
Nu leverbaar
3,99
OK
 
Nu leverbaar
7,99
OK
 
Nu leverbaar
3,75
OK
 
Nu leverbaar
3,49
OK
 
Nu leverbaar
3,75
OK
 
Nu leverbaar
3,75
OK
Je bestelling snel in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd.
 
Nu leverbaar
4,75
OK
 
Nu leverbaar
4,99
OK
 
Nu leverbaar
3,99
OK
 
Nu leverbaar
2,49
OK
 
Nu leverbaar
4,99
OK
 
Nu leverbaar
4,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
 
Nu leverbaar
7,99
OK
 
Nu leverbaar
6,99
OK
 
Nu leverbaar
4,75
OK
 
Nu leverbaar
2,49
OK
 
Nu leverbaar
2,49
OK
Uitstekend beoordeeld Beoordeling:9,2
Meer dan 35.000 klanten beoordelen ons via Trusted Shops met gemiddeld een 4,7/5.0
 
Nu leverbaar
2,49
OK
 
Verwacht
2,15
 
Verwacht
7,99
Als je vragen hebt over onze producten of service, kun je gerust bellen, chatten of mailen!
Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar.
 
Verwacht
4,99
 
Verwacht
3,99 3,59
 
Verwacht: 20-06-2024
2,49
 
Verwacht
1,69
 
Verwacht
2,99

Voordelen van springtouwen

Touwtje springen zorgt voor veel plezier bij kinderen, maar dat is lang niet het enige voordeel ervan. Tegenwoordig hebben kinderen erg veel schermtijd. Denk aan de tijd die ze doorbrengen achter de televisie, de tablet, hun smartphone en smartwatch. Schermen zijn niet meer weg te denken uit hun leven. En dit gaat gepaard met inactiviteit, want wanneer kinderen op een scherm kijken zijn ze vaak niet aan het bewegen. Springtouwen zorgt ervoor dat hun cardiovasculaire gezondheid verbetert. Het versterkt namelijk het hart en verbetert de bloedsomloop. Daarnaast verbranden kinderen met springtouwen ook nog eens veel calorieën en verbetert het hun coördinatie en balans. Tot slot worden de beenspieren, armspieren en schouderspieren sterker van het springtouwen! Kortom, het is voor kinderen een erg gezonde en leuke activiteit.

Hoe kies je het juiste springtouw?

Het uitkiezen van het juiste springtouw is afhankelijk van hoe de kinderen hem gaan gebruiken. Je kunt er namelijk voor kiezen om in je eentje met een springtouw te spelen. In dat geval raden we de springtouwen aan met een gemiddelde van 2 meter. Dit is meer dan genoeg lengte voor 1 persoon. Wilt hij of zij graag samen met vrienden en vriendinnetjes springen, dan raden we aan om te gaan voor een springtouw van minimaal 5 meter. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat en zijn kinderen erg gevoelig voor hoe het springtouw eruitziet. Kies daarom de juiste kleurensamenstelling zodat hij of zij het springtouw mooi kan showen bij vriendjes en vriendinnetjes.

Tips voor het springtouwen

Touwtje springen kan in het begin lastig zijn. Het is iets wat je echt onder de knie moet krijgen. En zoals met alles; oefening baart kunst! Maar naast veel oefenen hebben we nog een aantal concrete tips die kan helpen om het springtouwen gemakkelijker te maken.
  • Begin langzaam en bouw je snelheid geleidelijk op. Zo voorkom je ongelukken.
  • Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat je je rug recht houdt en je knieën licht gebogen.
  • Neem op tijd pauze en zorg ervoor dat je tussendoor genoeg drinkt!

Springtouwen gemakkelijk online bestellen

Bestel nu jouw springtouwen gemakkelijk online bij Lobbes. We hebben een breed assortiment met verschillende soorten en maten. Is het springtouw toch niet helemaal wat je zoekt of wil je een andere maat bestellen? Dat is bij ons geen enkel probleem, je kunt de producten gratis retourneren. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.
Lees meer