Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Maxi Loco Leerspellen

Beoordeling 4.7 / 5 door 46 klanten 5 1
Loco Maxi is een spelvariant voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Met Loco Maxi oefenen kinderen op een speelse manier wat ze op school hebben geleerd, van rekenen tot taal en algemene ontwikkeling. De basisdoos van Maxi Loco bevat 24 steentjes. Met de handige afbeeldingen op de achterzijde controleer je gemakkelijk zelf het antwoord!
Lees meer
Maxi Loco bestel je bij Lobbes.nl!
13 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
9,99
OK
 
Nu leverbaar
9,99
OK
 
Nu leverbaar
9,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
 
Verwacht: 21-06-2024
21,08
 
Nu leverbaar
9,99
OK

Maxi Loco basisdoos

Als je met Maxi Loco boekjes aan de slag wilt, dan heb je een Maxi Loco basisdoos nodig. Deze rode doos is gevuld met 24 witte tegeltjes. Leg de steentjes steeds op de juiste plek die hoort bij de vraag die je beantwoord. Als je klaar bent, draai je de Maxi Loco Basisdoos om en kun je jezelf controleren met het gekleurde patroon dat je te zien krijgt!

Maxi Loco boekjes

Met Maxi Loco boekjes leer je spelling, rekenen, topografie, verkeersregels, Engels en nog veel meer! Elk Maxi Loco boekje is gericht op een bepaalde leeftijd en heeft een eigen thema met opgaves. Voor jongere kinderen is er de Bambino Loco en Mini Loco, maar voor de bovenbouw sluit de Maxi Loco goed aan bijhet basisschool niveau.

Lees meer