Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Uitdeelboekjes

Beoordeling 4.6 / 5 door 247 klanten 5 1
Een uitdeelboekje is een leuke variant voor de kindertraktatie. De kleine boekjes zijn verkrijgbaar in thema's van Nijntje tot Dikkie Dik, Kikker en nog vele andere bekende en geliefde karakters. In de uitdeelboekjes staan prachtige afbeeldingen waarmee je de allerkleinsten op een originele manier kunt verrassen. De kleine boekjes zijn perfect voor nog een kort verhaaltje voor het middagdutje en om woordjes te leren. Een ideaal klein cadeautje om uit te delen!
Lees meer
Uitdeelboekjes voor traktaties
23 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Nu besteld, morgen in huis
9,95
OK
Nu besteld, morgen in huis
0,60
OK
Nu besteld, morgen in huis
10,00
OK
Nu besteld, morgen in huis
120,00
OK
Nu besteld, morgen in huis
4,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
10,00
OK
Nu besteld, morgen in huis
16,99
OK
Uitstekend beoordeeld Beoordeling:9,2
Meer dan 35.000 klanten beoordelen ons via Trusted Shops met gemiddeld een 4,7/5.0
Nu besteld, morgen in huis
10,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
14,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
10,00
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
9,99
OK
Bestel nu en betaal na ontvangst van je bestelling
Naast iDEAL, Bancontact en PayPal kun je ook kiezen voor betaling achteraf!
Verwacht
10,99
Verwacht: 08-03-2024
10,99
Verwacht: 08-03-2024
9,99
Verwacht
11,99
 
Verwacht
11,99
0,99
Uitverkocht

Uitdeelboekjes Traktatie

Ben je jarig en wil je trakteren op jouw opvang? Of Is het zover dat jouw kleintje van de peuterspeelzaal naar de basisschool gaat? Of wil je de genodigden na een kinderfeestje een leuke herinnering mee naar huis geven? Dit zijn bij uitstek goede momenten voor een feestelijke traktatie! Bij een traktatie denk je vaak aan iets lekkers om te snoepen, maar heb je wel eens aan uitdeelboekjes als traktatie gedacht? Wat is er leuker dan een klein uitdeelboekje voor elk individueel kind? Zo krijgen ze allemaal een schattig prentenboekje met bekende en favoriete verhaaltjes van de leukste kinderhelden. De goede kwaliteit van de uitdeelboekjes zorgt ervoor dat jouw peuter een echt blijvend cadeautje trakteert waar iedereen nog lang plezier van heeft.

Uitdeelboekjes zitten verpakt in handige verzamelboxen met een aantal kleine boekjes met mooie prenten en verhaaltjes. De meeste boxen bevatten 10 boekjes waar twee verschillende soorten uitdeelboekjes in zitten, vijf van elk. Zo krijgen alle kinderen een leuk uitdeelboekje, maar hierdoor is de box minder geschikt voor thuis. De grote set uitdeelboekjes van Dikkie Dik is hierop een mooie uitzondering, want deze box bevat boekjes met allemaal verschillende verhaaltjes! Doordat de set bestaat uit wel 16 boekjes kun je er veel kindjes mee verrassen.

Uitdeelboekjes bekende karakters

Lobbes verkoopt heel veel kartonnen uitdeelboekjes van bekende karakters. Er zijn bijvoorbeeld Kikker, Bobbi, Dikkie Dik, Woezel en Pip en Nijntje uitdeelboekjes. Van alle meest geliefde karakters van kinderen zijn uitdeelboekjes verkrijgbaar! Dit is het ideale cadeautje voor en traktatie voor een verjaardag bij de gastouder of opvang, of als afscheidscadeautje voor bij het kinderdagverblijf of op de peuteropvang.

Sprookjes uitdeelboekjes

Assepoester, Doornroosje en Belle en het Bees: al deze verhalen zijn verkrijgbaar in een klein formaat uitdeelboekje. Deze en andere Mini Sprookjes-uitdeelboekjes koop je per stuk bij Lobbes. Wel zo handig als de aantallen van de andere uitdeelboekjesboxen niet goed passen bij je wensen. Ook zijn er andere sprookjes uitdeelboekjes te koop. Neem gerust een kijkje!

Populairste Uitdeelboekjes

Een van de populairste uitdeelboekjes bij Lobbes zijn al jaren de kleine boekjes over Kikker. Wie kent Kikker nou niet? Kikker is een absolute favoriet van heel veel kinderen. De boekjes zijn gevuld met de prachtige prenten van Max Velthuis over Kikker en zijn vriendjes. De verhaaltjes zijn simpel en kort, perfect als kort boekje voor het slapengaan. De box is gevuld met 2 sets van 5 kartonboekjes met hetzelfde verhaal.

Educatief verantwoord

Een van de belangrijkste voordelen van uitdeelboekjes is dat ze de interesse in lezen bij jonge kinderen kunnen bevorderen. Door boeken toegankelijk en aantrekkelijk te maken, kunnen kinderen al op jonge leeftijd de vreugde van lezen ontdekken. Uitdeelboekjes zijn kleurrijk, hebben aantrekkelijke illustraties en bevatten korte verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van jonge lezers. Door kinderen te stimuleren om zelf te lezen en te genieten van boeken, leggen uitdeelboekjes een sterke basis voor een levenslange liefde voor lezen.

Bovendien kunnen uitdeelboekjes een nuttig educatief hulpmiddel zijn. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van taalvaardigheden, woordenschat en verbeeldingskracht. Door kinderen kennis te laten maken met verschillende soorten boeken en verhalen, kunnen uitdeelboekjes hun interesse in verschillende onderwerpen en genres aanwakkeren. Of het nu gaat om sprookjes, dierenverhalen, avonturen of educatieve boeken, uitdeelboekjes zijn voor iedereen!

Welke uitdeelboekjes kiezen?

Bij het kiezen van uitdeelboekjes is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de kinderen en het thema van het evenement. Voor jongere kinderen kunnen kartonnen boekjes met eenvoudige verhalen en heldere afbeeldingen ideaal zijn. Voor oudere kinderen kunnen er boekjes zijn met iets meer tekst en uitdagendere verhalen. Het is ook een goed idee om te kiezen voor boekjes die duurzaam zijn en van goede kwaliteit, zodat ze lang meegaan en vaak opnieuw gelezen kunnen worden.

Uitdeelboekjes kopen bij Lobbes

Kortom, uitdeelboekjes zijn een geweldige keuze voor het verspreiden van leesplezier onder jonge kinderen. Ze bieden educatieve voordelen, stimuleren de verbeeldingskracht en creëren een positieve leeservaring. Door te kiezen voor boekjes die aansluiten bij de leeftijd en interesses van de kinderen, kun je een blijvende indruk maken en een liefde voor lezen bevorderen. Bestel je favoriete uitdeelboekjes en laat deze thuisbezorgen, of bij één van de afhaalpunten door het hele land, waar je jouw bestelling gratis kunt afhalen. Dat is nog eens handig!

Lees meer