Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

K'NEX

Beoordeling 4.5 / 5 door 232 klanten 5 1
K'NEX is het meest creatieve constructie speelgoed van de wereld! Door de knappe maar eenvoudige combinatie van K'NEX bouwstukken en verbindingsstukken kun je de meest wonderlijke bouwwerken maken mét functionaliteit! Maak een bestaande bouwset zoals een spectaculaire achtbaan of bedenk zelf een nieuw bouwwerk, het kan met K'NEX!
Lees meer
Knex bestel je online bij Lobbes.nl
12 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
39,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
49,99 44,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
32,99 27,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
39,99 34,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
11,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
37,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
16,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
Nu besteld, morgen in huis
11,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
34,99
OK
Verwacht: 20-03-2024
19,99

K’NEX speelgoed

K’NEX is een speelgoedconstructiesysteem waarmee kinderen creatief kunnen bouwen en spelen. Het bestaat uit plastic staven, koppelstukken en andere onderdelen die kunnen worden samengevoegd om verschillende modellen te maken. Je kunt een model bouwen aan de hand van een kant-en-klaar bouwmodel, of je eigen fantasie de vrije loop laten gaan. K’NEX is geschikt voor jongens en meisjes, doorgaans vanaf ongeveer 7 jaar oud. Dit populaire bouwspeelgoed biedt eindeloze mogelijkheden om te ontdekken, experimenteren en spelen. Wat K’NEX zo leuk maakt, is dat het niet alleen educatief is, maar ook de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en creativiteit bevordert. Plezier maken én leren dus, daar houden we van!

Goed voor de ontwikkeling van motoriek en technisch inzicht

K’NEX werkt met bouwonderdelen die op verschillende manieren aan elkaar verbonden kunnen worden. Kinderen werken met staafjes, koppelstukken en andere onderdelen om een 3D-bouwwerk te maken. Door het vastpakken, bekijken en combineren van de juiste stukjes wordt de fijne motoriek getraind. Ook je hand-oogcoördinatie wordt volop aan het werk gezet en gestimuleerd. K’NEX biedt bovendien ook mogelijkheden voor kinderen om hun ruimtelijke vaardigheden te verbeteren, waardoor ze beter in staat zijn om te begrijpen hoe verschillende delen samenwerken om een groter geheel te vormen.

Vanaf welke leeftijd?

Over het algemeen is K’NEX geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Voor jongere kinderen zijn er speciale sets van Kid K’NEX. Deze hebben grotere onderdelen die makkelijker vast te houden en te gebruiken zijn voor kinderen. Vanaf 3 jaar kunnen ze met deze variant aan de slag. Vanaf 7 jaar zijn de traditionele K’NEX-sets leuk en uitdagend speelgoed. Deze sets zijn ontworpen om kinderen te helpen hun creativiteit, probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.

Assortiment K’NEX speelgoed

Ben je op zoek naar K’NEX? In ons grote assortiment hebben we verschillende soorten. Allereerst natuurlijk de klassieke bouwsets, waarbij met een vast ontwerp aan de slag gaat. Een gebruiksaanwijzing helpt je op weg bij het bouwen van een achtbaan, een voertuig of ander bouwwerk. Vaak zitten er gave bewegende onderdelen bij of kun je na het bouwen naar hartenlust spelen met je creatie. In ons assortiment hebben we bovendien Kid K’NEX voor de allerkleinsten, waarbij kinderen vanaf 3 jaar oud al kunnen kennismaken met de magie van bouwen en techniek. K’NEX Education is uitzonderlijk geschikt voor kinderen die van uitdaging houden of om te gebruiken in het klaslokaal. Deze bouwsets hebben uitdagende ontwerpen en maken gebruik van diverse S.T.E.M.-technieken. Next level K'NEX!

K’NEX bouwsets

Met K’NEX bouw je voertuigen die gebruik maken van verschillende krachtbronnen, zoals duwkracht, rubberbandaandrijving, windenergie en de veermotor. Maak zo kennis met de wetenschap achter kinetische energie, snelheid, versnelling, beweging, grafieken en nog veel meer! De bouwsets zijn uitdagend en verrassend. Veel bouwsets hebben ontwerpen om snelle racewagens, helikopters of straaljagers te bouwen, maar er zijn ook talloze bouwsets waarmee je herkenbare objecten uit het stadleven bouw. Een brug, een toren, een reuzenrad of zelfs een achtbaan: wat alle K’NEX bouwsets met elkaar gemeen hebben, is dat ze supervet zijn!

Kid K’NEX

Voor de allerkleinsten is er Kid K’NEX op de markt. Deze bouwsets zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. De bouwonderdelen zijn groter en eenvoudiger te hanteren voor jonge kinderen. In plaats van complexe voertuigen, bouw je hiermee figuren die aansprekender zijn voor kleuters. Denk aan eenvoudige autootjes, dieren en dino’s. De nadruk ligt op fantasierijk spel en verkennen van vormen en kleuren. Kinderen kunnen hun creativiteit ontwikkelen en experimenteren met constructies maken. Zodra ze oud genoeg zijn voor 'echte' K'NEX, hebben ze de bouwtechnieken alvast helemaal onder de knie.

K’NEX Education

K’NEX Education is een speciale lijn van K’NEX bouwsets die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in het klaslokaal en andere educatieve omgevingen. Deze sets zijn gericht op het onderwijzen van S.T.E.M.-onderwerpen (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde) en zijn ontworpen om kinderen te helpen begrijpen hoe deze onderwerpen zich verhouden tot de echte wereld. De sets van K’NEX Education bevatten vaak instructieboekjes die zijn geschreven door leerkrachten en die zich richten op specifieke wetenschappelijke concepten. Er zijn bijvoorbeeld sets beschikbaar die zich richten op het bouwen van bruggen, voertuigen, machines, enzovoort, waardoor kinderen hands-on ervaring krijgen met het ontwerpen en bouwen van echte apparaten. Bovendien zijn de onderdelen in K’NEX Education-sets vaak duurzamer en robuuster dan die in reguliere K’NEX-sets, waardoor ze beter geschikt zijn voor regelmatig en langdurig gebruik in het klaslokaal. Deze sets zijn doorgaans geschikt vanaf 8 jaar.

K’NEX kopen bij Lobbes

K’NEX is superleuk om mee te bouwen, maar stimuleert kinderen ook op een heleboel ontwikkelingsgebieden. Wij zijn er gek op! In ons assortiment vind je K’NEX voor alle leeftijden, voor thuis en voor op school. Wat staat er op jouw verlanglijstje om te bouwen? Laat je bestelling makkelijk thuisbezorgen of haal ‘m gratis op bij ons afhaalpunt in Ede.

Lees meer