Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Ticket to Ride

Ga mee op treinavontuur met Ticket to Ride! Bij dit gezelschapsspel leg je treinroutes aan en probeer je de steden van jouw opdracht met elkaar te verbinden. Met dit originele spel en mooie materiaal van hoge kwaliteit zoals de prachtige treinwagonnetjes is Ticket to Ride een echte favoriet geworden op veel spelletjesavonden. Ontdek bij Lobbes alle verschillende edities en reis bijvoorbeeld mee door Europa, Amerika en Azië of probeer één van de andere Ticket to Ride versies!
Lees meer
Ticket to Ride
14 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu leverbaar
40,99
OK
 
Nu leverbaar
19,99
OK
 
Nu leverbaar
19,99
OK
 
Nu leverbaar
25,99
OK
 
Nu leverbaar
19,99
OK
 
Verwacht
23,99
Als je vragen hebt over onze producten of service, kun je gerust bellen, chatten of mailen!
Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar.
 
Nu leverbaar
28,99
OK
 
Verwacht
26,99
 
Nu leverbaar
36,99
OK
 
Verwacht
36,99
 
Nu leverbaar
31,99
OK

Ticket to Ride Bordspel

Ga mee op treinavontuur dwars door Amerika! In 2004 werd het eerste Ticket to Ride bordspel uitgebracht, de USA-versie. In deze uitgave proberen spelers treintrajecten te claimen tussen verschillende steden in Noord-Amerika. Verzamel gekleurde treinkaarten, koop en bouw treinroutes en probeer zo de steden van jouw bestemmingskaart met elkaar te verbinden! Elke speler heeft zijn eigen bestemmingskaarten die voor het eind van het spel uitgevoerd moeten worden om strafpunten te voorkomen! Maar pas op, soms aast een andere speler op een traject dat jij ook nodig hebt! Na dit eerste Ticket to Ride spel zijn inmiddels veel spellen toegevoegd met nieuwe bestemmingen en aanvullende spelregels om de reis nog spannender te maken. Welke varianten van Ticket to Ride heb jij inmiddels al gespeeld?

 1. Ticket to Ride USA (2004)
 2. Ticket to Ride - Europe (2005)
 3. Ticket to Ride - Märklin (2006
 4. Ticket to Ride - Nordic Countries (2007)
 5. Ticket to Ride - Rails & Sails (2016)
 6. Ticket to Ride - Mijn Eerste Reis (2017)
 7. Ticket to Ride - Germany (2017)
 8. Ticket to Ride - New York (2018)
 9. Ticket to Ride - London (2019)
 10. Ticket to Ride – 15th Aniversary Europe (2020)
 11. Ticket to Ride - Amsterdam (2020)
 12. Ticket to Ride - San Francisco (2022)

De Ticket to Ride basisspellen uitgelicht:

Ticket to Ride – Mijn Eerste Reis

De klassieke Ticket to Ride is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar, maar ook voor jongere spelers is het een magisch en aantrekkelijk spel. Prachtige treintjes om routes mee te maken, een grote landkaart en kleurrijke kaartjes! Nu is er een aangepaste versie, Ticket to Ride: Mijn eerste Reis met vereenvoudigde regels die al geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar! Het spelprincipe blijft hetzelfde, bouw de routes volgens de bestemmingskaarten, maar het is gemakkelijker en snel te leren. Ook eindigt het spel niet met de ingewikkelde puntentelling van het basisspel, maar wint de speler die het eerste zes bestemmingskaarten weet te voltooien. Leuk gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen, een perfecte manier om kennis te maken met het populaire Ticket to Ride!

Ticket to Ride Europe – Jubileum Editie

Een echt collectorsitem is de jubileumeditie van Ticket to Ride Europe! Dit spel is ter ere van de 15e verjaardag uitgebracht met een veel groter spelbord met nieuwe illustraties. De treintjes en stationnetjes zijn veel gedetailleerder, per kleur uniek en berg je op in prachtige opbergblikjes. Ook krijg je elke bestemmingskaart die ooit is verschenen, dat zijn er 108! Voor de echte fans van Ticket to Ride is deze jubileum editie extra interessant gemaakt door de toevoeging van verschillende spelvarianten van de Europa 1912 uitbreiding! In het oorspronkelijke spel zijn de grenzen op de kaart te vergelijken met hoe Europa er in 1901 uitzag. Ga mee terug in de tijd en bestel je eigen Ticket to Ride.

Ticket to Ride – San Francisco

Ontdek een van de speciale kortdurende versies van Ticket to Ride. San Francisco speelt zich af op een kleiner bord met kortere routes, zodat een potje korter duurt dan bijvoorbeeld het avondvullende Ticket to Ride Europa. Dit bordspel neemt je mee naar de baai van San Francisco. Bezoek de Golden Gate Bridge, Alcatraz en de andere toeristische locaties van de stad, verzamel souvenirs en probeer op die manier jouw bestemmingskaarten te voltooien. In plaats van treintjes gebruik je bij Ticket to Ride – San Francisco natuurlijk kabeltrams om de routes aan te leggen. De gekleurde treinkaarten zijn vervangen door transportkaarten met allerlei verschillende soorten voertuigen en de regenboog-locomotief is bij dit spel een veerboot-kaart geworden. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

Aanvullingen voor Ticket to Ride

Ben je in het bezit van één van de grote Ticket to Ride spellen? En heb je het inmiddels zo vaak gespeeld dat je de bestemmingskaarten bijna uit je hoofd kent? Schaf dan een uitbreiding aan om een hele nieuwe impuls te geven aan de Ticket to Ride spelletjesavond! Naast de basisspellen die je op zichzelf kunt spelen, zijn inmiddels verschillende uitbreidingen voor Ticket to Ride verschenen. Let op: hier heb je wel een basisspel voor nodig, omdat je de treinkaartjes, pionnetjes en treintjes uit dat spel moet gebruiken om de uitbreiding te kunnen spelen. De populairste aanvullingen vind je hier op een rij:

NIEUW: Ticket to Ride voor één speler

De laatste aanwinst in de populaire serie is een echte breinbreker: Ticket to Ride Spoorwerf! Dit spel speel je in je eentje waarbij je 40 uitdagende puzzels op moet lossen met de treintjes op het spelbord. Plaats de treintjes volgens de opdrachtkaart in de beginpositie. Zet de kleuren op de goede plek, en rijdt nu een voor een de treintjes heen en weer, net zolang totdat de locomotiefjes en wagonnetjes op de goede eindplek staan. Je mag een wagonnetje alleen maar verplaatsen met een locomotief. Lukt het jou zonder vastlopen in zo min mogelijk zetten?

Lees meer