Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Wij bieden drie mogelijkheden om jouw bestelling in ontvangst te nemen:

Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis:
Bestellingen die je op werkdagen voor 16:00 uur plaatst, worden de volgende dag bij jou thuis bezorgd. Bestel je op vrijdag? Dan ontvang je het pakket op zaterdag. Meer informatie vind je hier.

Na 16:00 uur kun je gebruiken maken van onze Express Service, dan heb je (op werkdagen) jouw pakket alsnog de volgende dag in huis, voor een meerprijs van €1,99. Deze service is beschikbaar binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Pakket laten bezorgen bij een PostNL Pakketpunt in jouw buurt:
We bieden de mogelijkheid om een bestelling te laten bezorgen bij een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt. Ideaal als je overdag niet thuis bent, maar bijvoorbeeld ook wanneer je een cadeautje niet thuis wil laten bezorgen.

Bestelling gratis afhalen:
Woon of ben je in de buurt van Ede? Dan kun je ook zelf je bestelling afhalen. Dit is helemaal gratis! Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, kun je de bestelling de volgende dag bij ons ophalen. De afhaalbalie is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Meer informatie vind je hier.

Bezorgtijden

Bestelling geplaatst op: Bezorgdag:
Maandag (voor 16:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (voor 16:00 uur) Woensdag
Woensdag (voor 16:00 uur) Donderdag
Donderdag (voor 16:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (voor 16:00 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

In de volgende gevallen zal de levertijd langer zijn:

  • Bestellingen naar Nederlandse eilanden worden 1 á 2 werkdagen later bezorgd i.v.m. de boot-overtocht.
  • Als je nog openstaande facturen hebt, wordt er gewacht met verzending tot de openstaande facturen zijn voldaan.
  • Als je als nieuwe klant geen controleerbare adresgegevens hebt vragen we om vooruitbetaling. Dan wordt je bestelling pas verzonden als de betaling is voldaan.
  • Let op: Als je een artikel hebt besteld dat wij moeten bijbestellen, wordt gewacht met het verzenden van de order totdat de bestelling helemaal compleet is.
  • Grote bestellingen worden als palletzending verstuurd. In dat geval wordt er binnen 48 uur geleverd. Als je bij jouw bestelling een email adres hebt ingevuld, krijg je 's avonds daarvan bericht.

 

 

Bestel je een artikel dat niet op voorraad is, dan informeren wij je hierover. Op onze site kun je zelf nagaan of een artikel nog leverbaar is. Er is geen minimum aantal artikelen of bedrag nodig om te bestellen.

Verzendkosten:

Wij versturen alle zendingen als pakket, zodat ze in geval van verlies altijd zijn verzekerd. Om een snelle en veilige verzending te kunnen blijven garanderen, brengen wij een deel van de verzendkosten in rekening.

Verzendkosten binnen Nederland en naar België
Orders vanaf € 39,- worden GRATIS bezorgd.
Voor een een besteding lager dan € 39,- betaal je € 5,99 bijdrage in de verzendkosten.

Gratis afhalen in Ede
Woon of ben je in de buurt? Je kunt jouw bestelling ook gratis afhalen bij onze afhaalbalie in Ede. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces in de webshop.  Onze afhaalbalie is op werkdagen geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Het adres is Galvanistraat 8, 6716 AE, Ede.

Overige landen
Bekijk hier de verzendkosten voor andere landen.

Betalen:

Met de online betaalmethode iDEAL of op rekening. De factuur van jouw bestelling ontvang je per email. Wanneer je kiest voor betaling op rekening, moet je het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket overmaken op bankrekeningnummer ABN AMRO 56.86.03.508, o.v.v. jouw klant- en factuurnummer!

Lobbes Speelgoed B.V. behoudt zich het recht voor om in sommige gevallen toch om vooruitbetaling te vragen, zodat de bestelling pas wordt verstuurd als de betaling door ons is ontvangen. In dit geval ontvang je zo snel mogelijk na het plaatsten van je bestelling een bericht met de proforma-factuur.

Daarnaast vragen we om vooruitbetaling als het afleveradres afwijkt van het factuuradres. In dit geval kun je kiezen voor betaling met iDEAL of vooruitbetaling via proforma-factuur. Deze factuur wordt je per email toegestuurd, direct na het plaatsen van je bestelling. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zal je bestelling worden verzonden.

Klanten uit andere landen dan Nederland kunnen kiezen voor andere betaalmethoden, zoals Mister Cash, ING Homepay en PayPal. Het is ook mogelijk om de factuur per post te ontvangen, zodat je via eigen overschrijving kunt betalen. Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt jouw bestelling verzonden.

Voor betalingen uit het buitenland:
IBAN-nummer: NL32ABNA0568603508
BIC-code: ABNANL2A

Garantie:

Controleer je bestelling direct na ontvangst. In het geval van breuk of manco (aantal ontvangen stuks is minder dan vermeld op de pakbon) sturen wij je zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op. Wanneer je na het in gebruik nemen van het speelgoed nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg zoeken naar de best passende oplossing.

Ter bescherming van jou als koper is de Wet "Kopen op Afstand" door de overheid in het leven geroepen. (In de wet staat dat je 14 werkdagen bedenktijd krijgt als je een product op afstand koopt.) Je kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat je wilt hebben. Lobbes hanteert een termijn van 30 dagen bedenktijd waarin je artikelen retour mag sturen. Wil je het product toch niet hebben? Dan kunt je je geld terugkrijgen als je het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Jouw bedenktijd gaat in als je het product ontvangt. Wil je in het kader van deze wet een product terugsturen? Vul dan binnen 30 dagen een retouraanvraag in via, indien mogelijk, onze retouren pagina.

Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben. Voorwaarde voor het retourneren is wel dat de artikelen goed en degelijk verpakt retour gestuurd worden. Je ontvangt na controle van de retourartikelen een creditnota.

We doen de retouren graag samen in overleg om zeker te zijn dat de retour naar het juiste adres gaat. Dit om onverwachte verzendkosten te voorkomen.

Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden

CE-Keurmerk:

Alle speelgoed-artikelen in Nederland zijn verplicht het CE-label te dragen. Dit betekent dat het artikel is gekeurd volgens een Europese standaard, de CE-norm. Dit houdt in: Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder i.v.m. mogelijke kleine onderdelen. Bij artikelen wettelijk goedgekeurd voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt expliciet een leeftijd vermeld in de folder en op de site voor welke leeftijd het betreffende artikel geschikt is.

Google Captcha:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Prijzen:

Alle prijzen zijn vermeld in euro's, zowel exclusief als inclusief 21 % BTW. (kleur- en leesboekjes zijn zowel excl. als incl. 9% BTW vermeld!)

  • Artikelen uitsluitend verkrijgbaar via catalogus en internet.
  • Levering zolang de voorraad strekt.
  • In het geval van een verkeerd vermelde prijs voor een artikel in onze webwinkel kan de correcte prijs alsnog aan u worden gefactureerd. Dit kan gebeuren als het artikel voor € 0,00 op de site wordt aangeboden. Dan kunt u ervan uit gaan, dat de genoemde prijs incorrect is en u alsnog het juiste bedrag gefactureerd krijgt. Lobbes.nl behoudt zich het recht voor om de correcte bedragen aan u te factureren.

Algemene voorwaarden:

Bekijk ook de uitgebreide algemene voorwaarden.