Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Zandbak met Deksel

Beoordeling 4.5 / 5 door 17 klanten 5 1
Heb je plek in de tuin voor een zandbak? Denk dan eens aan een zandbak met deksel. Deze zandbak heeft, zoals de naam natuurlijk al zegt, een bijpassende deksel zodat je de zandbak goed kunt afsluiten als er niet in gespeeld wordt. Zo kunnen rondlopende katten er bijvoorbeeld geen gebruik van maken en houd je het zand ook makkelijk schoon van vallende blaadjes. Houten zandbakken hebben vaak een deksel die je in een handomdraai tot zitbankje openklapt. De kunststoffen zandbak kun je met een passend afdekzeil afsluiten. In dit geval houd je het zand ook meteen droog. Bekijk de verschillende zandbakken met deksel en kies de ideale zandbak voor in je tuin.
Lees meer
7 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Nu besteld, morgen in huis - Express Service
49,99
OK
 
Levertijd 7 werkdagen
149,00
OK
 
Levertijd 5 werkdagen
102,99
OK
Levertijd 7 werkdagen
129,00
OK
 
37,99
Uitverkocht
39,99
Uitverkocht

Sluit de zandbak af met een deksel

Heb je een zandbak in de tuin? Dan is het heerlijk voor kleine kinderen om daar lekker in te spelen. Bouwen, graven, taartjes bakken in eindeloos rollenspel, een zandbak is een geweldige aanwinst voor peuters. Als er niet in gespeeld wordt, is de zandbak soms erg aantrekkelijk voor rondlopende katten om te gebruiken als kattenbak. Dit voorkom je door te kiezen voor een zandbak met deksel. Zo sluit je de zandbak in een handomdraai af, zodat katten en vallende blaadjes er niet meer in kunnen. Een volgende keer klap je de deksel van de zandbak open en kan er meteen hygiënisch gespeeld worden, zonder dat je eerst het zand hoeft te controleren.

Houten zandbak met deksel

Gaat je voorkeur uit naar een houten zandbak? Dan is er volop keus in verschillende zandbakken met deksel. Door een handig vouwsysteem klap je de houten deksel open tot zitbankje. Zo heb je meteen een droog zitplekje voor als het wat kouder is en het zand nat is. En als je als volwassene meespeelt met je kindje tijdens het ijsjes eten en taartjes bakken, heb je zelf ook een goed zitplekje. Na het spelen berg je al het losse zandbakspeelgoed op in de zandbak en sluit je de deksel. Opgeruimd staat netjes!

Zandbak Schelp

Een andere veelgezochte zandbak is de schelp. Deze kunststoffen zandbak bestaat uit 2 schelpdelen die je openklapt om in te kunnen spelen. De ene zandbakschelp is dan gevuld met zand. De deksel kun je, als het lekker weer is, vullen met water voor heerlijk waterplezier. Het grote voordeel van de zandbakschelp is, dat deze makkelijk is op te bergen als er in de winter helemaal niet in de zandbak wordt gespeeld. Door het kleinere formaat is dit ook een ideale zandbak voor kleine kindjes die het zand net gaan ontdekken. In de zomer is de deksel natuurlijk ook meteen te gebruiken als kinderbadje.

Lees meer