Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

De Zoete Zusjes

Beoordeling 5 / 5 door 20 klanten 5 1
Lees en leef mee met Saar en Janna in de Zoete Zusjes leesboeken! Je kent de Zoete Zusjes vast van hun populaire YouTube-kanaal waarin ze de leukste dingen meemaken en beleven. Maar de twee zusjes spelen natuurlijk ook de hoofdrol in de boeken die hun moeder Hanneke de Zoete schrijft. Bestel alle boeken van de Zoete Zusjes snel online!
Lees meer
De Zoete Zusjes
18 Producten. Sorteren op:
Populariteit
 
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
12,50
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
15,00
OK
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
25,00
OK
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Uitstekend beoordeeld Beoordeling:9,2
Meer dan 35.000 klanten beoordelen ons via Trusted Shops met gemiddeld een 4,7/5.0
 
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
25,00
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
15,00
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Verwacht: 22-04-2024
12,99
OK
 
Nu besteld, morgen in huis
15,99
OK
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
 
Nu besteld, morgen in huis
20,00
OK

De Zoete Zusjes op YouTube

HALLO, WIJ ZIJN DE ZOETE ZUSJES WEER! En vandaag gaan we wat superleuks doen… De Zoete Zusjes, Janna en Saar, zijn bekend geworden dankzij het YouTube-kanaal waar ze in 2016 voor het eerst een video op plaatsten. Inmiddels heeft het kanaal van de Zoete Zusjes 600 duizend abonnees en kennen alle kinderen van Nederland de twee meisjes wel. In hun video’s doen ze allerlei grappige sketches, leuke experimentjes en coole challenges. Soms met zijn tweeën, soms samen met hun broer Bram en hun ouders.

De Zoete Zusjes

Zoete Zusjes Boeken

De moeder van de Zoete Zusjes, Hanneke de Zoete, heeft de avonturen van de meisjes verwerkt in een populaire kinderboekenreeks. In 2021 won de schrijfster met het boek ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ zelfs de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de categorie 6 tot en met 9 jaar. De boeken van de Zoete Zusjes zijn gebaseerd op de zusjes en hun ouders en broertje. Hoewel fictief, zijn de verhalen wel vaak gebaseerd op echte belevenissen van het gezin. Hanneke schrijft daarover op de website van de Zoete Zusjes: ‘’Niet alles is precies zo gebeurd, maar de meeste dingen wel. Als we de boeken teruglezen, herkennen we onszelf er ook heel erg in. Dus het gaat wel precies zoals bij ons thuis. Maar het blijft een boek, dus alles kan!’’. Speciaal voor de boekenreeks heeft Iris Boter de meisjes omgetoverd tot geïllustreerde personages.

De Zoete Zusjes zoeken een schat

‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’ verscheen in 2020. In dit kinderboek gaan Saar en Janna op avontuur. Ze zoeken een echte schat! Tijdens het zoeken fantaseren ze over wat ze met de schat zullen doen. Een kasteel, een zwembad in de tuin… klinkt heerlijk toch? Helaas gaat het schatzoeken wat lastiger dan ze hadden verwacht. Het boek is geschreven door Hanneke de Zoete en geïllustreerd door Iris Boter. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (om voor te lezen) of 7 jaar (om zelf te lezen). Dit bekroonde boek bestel je natuurlijk ook bij Lobbes!

De Zoete Zusjes gaan op vakantie

In ‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’ (2021) gaan Saar en Janna, je raadt het al, op vakantie. Ze beleven hun avonturen op een prachtig eiland waar van alles te doen is. Ze beklimmen een vuurtoren, bezoeken een museum en gaan naar het strand. Een heerlijk vakantieboek vol herkenbare vakantieavonturen! Het boek is geschreven door moeder Hanneke staat vol zonnige illustraties van Iris Boter. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (om voor te lezen) of 7 jaar (om zelf te lezen).

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

Net als bij de meeste kinderen thuis, is Sinterklaas bij Saar en Janna Sinterklaas een geweldig leuk feest. Ze kunnen niet wachten! De zusjes beleven in ‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ (2021) allemaal herkenbare sinterklaasavonturen. Naar de intocht, het Sinterklaasjournaal kijken en een pietendiploma halen… dit leuke (voor)leesboek voor kinderen vanaf 4 jaar oud bevat ook een recept om thuis de lekkerste pepernoten te bakken, net als in de video’s van Saar en Janna!

De Zoete Zusjes vieren kerst

In ‘De Zoete Zusjes vieren kerst’ (2021) leven Saar en Janna toe naar de gezelligste tijd van het jaar: kerst! Ze beleven tal van typische kerstavonturen: naar de kerstmarkt, kerst op school vieren, de kerstboom versieren. Maar een grote sneeuwstorm dreigt roet in het kerstdiner te gooien… lukt het de zusjes om het kerstfeest te redden? Een heerlijk boek om in december te lezen met kinderen vanaf 4 jaar oud.

De Zoete Zusjes helpen de natuur

In 2022 verscheen het boek ‘De Zoete Zusjes helpen de natuur’. In dit actuele boek gaan de zusjes op missie om hun groene speelplek in de wijk te redden van bouwplannen. In het bos dreigt namelijk een kantoor te komen, maar wat gebeurt er dan met alle vogels, beestjes, bomen en planten? Een inspirerend verhaal voor kinderen vanaf 4 jaar met mooie illustraties van Iris Boter.

Doeboeken van de Zoete Zusjes

Er is dus een heleboel te lezen over de Zoete Zusjes en de avonturen die zij beleven. Maar bij Lobbes vind je ook Zoete Zusjes-boeken die jou zelf lekker bezig laten zijn! Zo is er een boek vol knutsel- en speelideeën voor de woensdagmiddag, een groot vakantieboek om mee te nemen op reis en een kook- en bakboek om lekker in de keuken aan de slag te gaan. En wie weet maak jij er net zulke leuke filmpjes mee als de Zoete Zusjes doen! En voor de echte Zoete Zusjes fan mag het Moppenboek en Vriendenboek natuurlijk niet ontbreken in de kast.

Lees meer