Kinetic Sand - Eenhoorn Kingdom Speelset

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 26 x 26 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
28, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Laat je eenhoorndromen uitkomen met de Kinetic Sand Eenhoorn Koninkrijk-speelset-set. Kinetic Sand Eenhoorn Koninkrijk-speelset wordt geleverd met 907 g uniek glanzend Kinetic Sand, inclusief paars, roze, blauwgroen en klassiek wit zand. Gebruik de 8 stuks inbegrepen gereedschap met eenhoornthema om de ultieme wereld van regenboogeenhoorns te creeëren. Gebruik de stempels om te vormen, vormpjes om te bouwen en de uitsnede van een eenhoorn om je creaties tot leven te brengen.

Creeër, schep en bouw. Het enige echte Kinetic Sand is het originele, kneedbare zintuiglijke zand waarbij het plezier echt voelbaar is. Pak het vast, trek eraan, vorm het en ga er helemaal voor. Kinetic Sand is kinetisch, wat betekent dat het aan zichzelf blijft plakken, maar niet aan je vingers. Daardoor kun je er mooie zandkunst met verfijnde details mee maken. Kinetic Sand is beter dan knutselklei, door de unieke formule is het zacht en flexibel, geweldig om aan te raken en voor zintuiglijk spel.

Dit magische zand beweegt soepel en stroomt door je vingers als een langzaam bewegende vloeistof, maar houdt ze volledig droog en is eenvoudig schoon te maken. Maak keer op keer nieuwe zandkunst met het kneedbare zand. Creeër de ultieme eenhoornwereld met het Kinetic Sand Eenhoorn Koninkrijk-speelset!

Inhoud: 226 g glinsterend paars Kinetic Sand, 226 g glinsterend roze Kinetic Sand, 226 g glinsterend blauwgroen Kinetic Sand, 226 g wit Kinetic Sand, 1 eenhoornfiguurtje, 1 eenhoornlepel, 1 ster-/maanvormige ringvorm, 1 enkel torentje, 1 snijder, 1 baksteenvormpje, 1 boogvormpje, 1 schep, 1 zandbak, 1 uitdrukbare omgeving, 1 instructieblad
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070220
Afmeting verpakking: 26 x 26 x 6 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988407301
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal spelers: 1 of meer
Proefmonsters: Proefmonsters
Materiaal: Speelzand
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Kinetic Sand - Eenhoorn Kingdom Speelset'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.