Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Je leest het op ons blog

Spelen, genieten en ontwikkelen: daar geloven we in bij Lobbes. Op ons blog delen we daarom de leukste speelgoedtips en verrassende knutselideeën. We nemen je ook mee op verkenning in de wereld van het kinderbrein. Hoe ontwikkelen kinderen zich en waarom is spelen daarvoor zo belangrijk? Welke soorten spel zijn er en welke ontwikkelgebieden spreken die aan? Hier vind je volop speel(goed)inspiratie, zowel voor de allerkleinsten als voor de oudere kids!

Klei Donuts
Knutselideeën
27 februari 2024
Maak schattige minidonuts van Silk Clay en Foam Clay en versier ze met kleine glazen balletjes.
Lees meer >
Maak een Paasmandje
Knutselideeën
18 februari 2024
Laat kinderen kennismaken met de basisprincipes van mandenvlechten met dit eenvoudig te gebruiken knutselpakket! In deze set vind je 12 mandjes. Leuk om te gebruiken als paasmandje.
Lees meer >
Paashaas van WC rol
Knutselideeën
15 februari 2024
Wist je dat je met lege WC-rolletjes eindeloos kunt knutselen? Je maakt deze leuke paashaas ook heel gemakkelijk van een wc-rolletje. Bekijk de foto's met stap-voor-stap uitleg en maak zelf deze schattige paashaas.
Lees meer >
Konijntje Vouwen
Knutselideeën
13 februari 2024
Leer stap voor stap hoe je een konijntje vouwt met vouwblaadjes. Maak er een hele boel zodat je er een vrolijke paasslinger van kunt maken.
Lees meer >
Speelgoedtrends 2024
Spelen
8 februari 2024
Wat wordt hét verjaardags- of sinterklaascadeau van 2024? Welke speelgoedtrends zien we dit jaar bij kinderen, en welke leuke, nieuwe ontwikkelingen staan ons te wachten? Eind januari was Lobbes weer met een team aanwezig op de gigantische Speelgoedbeurs in Neurenberg (Duitsland), waar we het allernieuwste en allerleukste speelgoed uit de markt konden bewonderen. We vertellen je hier welke speelgoedtrends we hebben gespot voor 2024!
Lees meer >
Paasdecoratie Versieren
Knutselideeën
7 februari 2024
Versier een ei en een konijntje met glitterlijm en voeg de pompon als staart toe. Als de paasdecoraties klaar zijn, kunt je ze aan paastakken hangen als versiering.
Lees meer >
Pompom Kuikentjes
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak zes schattige pomponkuikens. Je maakt pompons in twee verschillende kleuren en versiert ze vervolgens met ogen en snavels. Gebruik de kuikentjes als paasdecoratie en hang ze aan takken uit de tuin.
Lees meer >
Paasfamilie van Silk Clay
Knutselideeën
6 februari 2024
Maak van Silk Clay een schattige kleine kuikenfamilie, met één kuikentje, één kip en twee kleine eitjes. Bedek eerst de styropor eieren met Silk Clay en voeg daarna de snavels, ogen, vleugels en pootjes toe. Je kunt ook een nestje maken voor de kuikens van pijpenragers en katoenwol.
Lees meer >
Paasmandje maken
Knutselideeën
6 februari 2024
Lekker knutselen met Pasen? Met dit leuke knutselpakketje maak je zelf een kartonnen paasmandje met schattig konijntje.
Lees meer >
Schmink verwijderen
Spelen
5 februari 2024
Schminken is hartstikke leuk natuurlijk. Voor een verkleedfeestje, Carnaval of een kinderfeestje: je kan worden wat je maar wil! Maar na afloop kan het best een gedoe zijn om schmink goed te verwijderen. Te hard boenen kan pijnlijk zijn, zeker voor kinderen. Het gebruiken van agressieve reinigingsmiddelen kan de huid weer uitdrogen of beschadigen. In deze blog delen we de handigste tips voor het makkelijk verwijderen van schmink. Snel én prettig voor de huid!
Lees meer >
Pompom Kuikentje
Knutselideeën
5 februari 2024
Knutsel zelf een kuikentje met Pasen. Dit kuikentje is gemaakt van zelfgemaakte pompoms. Plak oogjes, een snavel en als accessoire een leuke foamsticker op het kopje en gebruik chenille voor de pootjes. Zo maak jij heel gemakkelijk jouw eigen kuikentje.
Lees meer >
Kip Eierdopje van Eierdoos
Knutselideeën
5 februari 2024
Knutsel heel makkelijk en snel je eigen kippetje als eierdopje met ... de eierdoos! Leuk om het ontbijt op te fleuren of te gebruiken als tafelversiering bij de Paasbrunch.
Lees meer >