Smoby Cotoons 2in1 Badzitje

Afmeting verpakking: 53 x 36 x 19,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Past jouw kindje niet meer in een babybadje? Dan ben je vast op zoek naar andere manieren om het badderen of douchen wat makkelijker te maken. Jouw kindje kan vanaf 6 maanden oud veilig en met veel plezier badderen met dit badzitje van Smoby Cotoons! Zet het badzitje in bad en laat het bad een stukje vollopen. Je kindje kan met het bekertje water in de bloem gieten en het radje laten draaien. Het kleine spuit water als je erin knijpt. Wat een plezier!

Zitje voor in bad
Met een knop schuif je eenvoudig het voorblad van het zitje uit, zodat je je kindje makkelijk in het zitje kan zetten. Dankzij de zuignap onderaan blijft het veilig vaststaan op de bodem van je bad of douche.
Gemaakt van comfortabel kunststof en geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 6 maanden oud. Gebruik dit Smoby badzitje altijd onder toezicht van een volwassene.

Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1440611
Afmeting verpakking: 53 x 36 x 19,5 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 6 maanden
EAN code: 3032161404042
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Smoby:
Kleur: blauw
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Smoby Cotoons 2in1 Badzitje'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.