Play Stapelbare Voelblokken, 9dlg.

Afmeting verpakking: 23 x 19 x 5 cm
Omschrijving
Op zoek naar sensorisch babyspeelgoed? Dit 9-delig pakket van zachte siliconen blokken met voelbare patronen, cijfers en diertjes geeft eindeloos verkenplezier. De sensorische blokken moedigen het herkennen van kleuren aan en stimuleert de hand-oogcoördinatie. De blokken zijn stapelbaar door middel van uitsparingen. Door het zachte materiaal en groot formaat zijn deze blokken heel geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Last van tandjes? Er kan naar hartenlust op gesabbeld en geknabbeld worden op deze fijne blokken.

Sensorisch speelgoed voor baby’s
Dankzij het reliëf, de noppen en uitsparingen aan alle kanten, kan je kindje met dit sensorische speelgoed spelenderwijs de grove en fijne motoriek ontwikkelen. Sensorisch speelgoed helpt bovendien bij het reguleren van prikkels en emoties en heeft daardoor een kalmerend effect.

Vormen, kleuren en cijfers leren
De blokken hebben 9 verschillende kleuren, de cijfers 1 t/m 9, verschillende vormen in visuele getallen (zes hartjes, vijf vijfhoeken) en verschillende lieve diertjes. Met de uitsparingen in herkenbare vormen kun je de blokken precies op elkaar zetten; een goede oefening voor vormherkenning en hand-oogcoördinatie.
Geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 8150336
Afmeting verpakking: 23 x 19 x 5 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 4892401024060
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.