Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Polly Pocket Minipopjes

Beoordeling 4.8 / 5 door 38 klanten 5 1
De bekende Polly Pocket sets zijn weer terug! Al generaties lang wordt er plezier en avontuur beleefd met deze vrolijke speelfiguurtjes in handig zakformaat. Open een van de Pocket Worlds en speel met jouw Polly Pocket minipopje in een eigen wereld! Van Tiny tot Big, de sets komen in verschillende maten. Ze zitten allemaal vol met verrassingen! Ontdek de nieuwe en toch vertrouwde wereld van Polly Pocket!
Lees meer
Polly Pocket
6 Producten. Sorteren op:
Populariteit

Polly Pocket

Polly Pocket is een populaire speelgoedlijn die voor het eerst werd geïntroduceerd door Bluebird Toys in 1989. De allereerste Polly Pocket werd bedacht door Chris Wiggs, die in een leeg make-updoosje een miniatuur poppenhuis maakte voor zijn dochter. Dit werd opgepikt door Bluebird Toys. Het concept achter Polly Pocket is het creëren van een draagbaar miniatuurwereldje waar kinderen mee kunnen spelen. De oorspronkelijke Polly Pocket-sets waren kleine plastic doosjes die konden worden geopend om een kleine scène of speelomgeving te onthullen. Elke set bevatte een miniatuurpopje genaamd Polly, evenals accessoires en decoratieve elementen die bij het thema van de set pasten, zoals huizen, winkels, pretparken en meer. Polly Pocket werd al snel een groot succes en groeide uit tot een wereldwijd fenomeen. In 1998 werd Bluebird Toys overgenomen door Mattel, waardoor Polly Pocket nog meer bekendheid kreeg. Het speelgoed werd steeds populairder en er werden steeds meer thema's en speelsets uitgebracht, waaronder mode, dieren, avontuur en fantasie.

Polly's miniatuurwereld

Wat Polly Pocket onderscheidt, is het compacte formaat en het draagbare karakter. Kinderen kunnen de sets gemakkelijk meenemen en het kan dus overal mee naartoe, waardoor ze er ook onderweg mee kunnen spelen. Bovendien kunnen ze de sets openklappen en de verschillende onderdelen op verschillende manieren combineren om hun eigen verhalen en avonturen te creëren.

Polly Pocket op tv

Naast het speelgoed zelf is het hele concept van Polly Pocket ook uitgebreid naar andere media, zoals animatieseries, boeken en videogames. Deze uitbreidingen hebben bijgedragen aan de populariteit van het merk en hebben de belevingswereld van Polly en haar vrienden Lila en Shina verder uitgebreid.

Onverminderd populair

In de loop der jaren heeft Polly Pocket verschillende updates en vernieuwingen ondergaan, met nieuwe ontwerpen, stijlen en functies. Het speelgoed is meegegroeid met de tijd en blijft jonge kinderen inspireren om hun verbeelding te gebruiken en hun eigen avonturen te beleven in de wereld van Polly Pocket. Naast kinderen zijn er ook een hele schare van ware Polly Pocket verzamelaars! Zij hebben enorme collecties van Polly Pocket speelsets, van de vintage sets uit de vorige eeuw tot de meest recente varianten en de speciale Disney Polly Pocket speelsets. De wereld van Polly Pocket is zeker niet alleen voor kinderen!

Polly Pocket kopen bij Lobbes

Met de jaren zijn er ongelofelijk veel Polly Pocket sets uitgebracht. Je kan er dus altijd nóg wel eentje toevoegen aan je collectie! Of het nou voor een verjaardag, de feestdagen, of een cadeautje voor een volle beloningsstickerkaart, Polly Pocket is altijd een goed idee. Bestel je favoriete Polly Pocket speelsetje en laat deze thuisbezorgen, of bij één van de afhaalpunten door het hele land, waar je jouw bestelling gratis kunt afhalen. Dat is nog eens handig!

Lees meer