Colorations - Maak en Versier je Eigen Houten Regenboog, Set van 6

Afmeting artikel: 25 x 18 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
39, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Een eenvoudig knutselproject waar kinderen dol op zullen zijn! Ideaal voor het hele jaar door knutselen. Je krijgt 6 driedimensionale houten regenbogen gemaakt van populierenmultiplex. Kinderen zullen het geweldig vinden om een ​​3D-project te maken. Eenvoudig in elkaar te zetten, in minder dan 1 minuut, en klaar om te versieren met verf, stiften, collagestukken, glitter, lijm, garen en nog veel meer. Dit is het perfecte handwerk om te combineren met thema-eenheden voor het weer of bij het leren over de lente of de seizoenen. Je krijgt 6 driedimensionale houten regenbogen gemaakt van populierenmultiplex. Elke regenboog meet ongeveer 25 x 18 cm.

Kinderen zullen het geweldig vinden om een ​​3D-project te maken. Makkelijk in elkaar te zetten en klaar om te versieren. Hout is voorgeschuurd, geen scherpe randen of splinters en klaar om jouw ontwerp te accepteren!

Elke regenboog wordt gedemonteerd geleverd. De montage duurt minder dan 1 minuut. Plaats eenvoudigweg de basis plat en voeg vervolgens de bogen toe aan de juiste sleuven.
Een leuk knutselwerkje voor verjaardagsfeestjes, op school of thuis. Dit is het perfecte handwerk om te combineren met thema-eenheden voor het weer of bij het leren over de lente of de seizoenen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6040277
Afmeting artikel: 25 x 18 cm
Afmeting verpakking: 23 x 15 x 3 cm
EAN code: 191487051774
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Colorations:
Materiaal: Hout
Kleur: Naturel
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Colorations - Maak en Versier je Eigen Houten Regenboog, Set van 6'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.