Cool Maker - Pottenbakstudio

Afmeting artikel: 35 x 28 x 10 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met de Cool Maker Pottery Studio zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze innovatieve studio maakt het maken en ontwerpen van pottenbakprojecten makkelijk en leuk voor kinderen om te doen. Cool Maker zet de wereld van het pottenbakken op zijn kop - plaats gewoon een kleiplaatje op de draaischijf, bespuit het voorzichtig met water en zie hoe het draait en vorm krijgt in je handen. Het unieke ontwerp van de Cool Maker Pottery Studio helpt je om prachtig gevormde aardewerk te maken door de zwaartekracht voor je te laten werken. En wanneer het droog is, kan de creativiteit echt beginnen. Met verschillende beeldhouwgereedschappen en 10 kleuren metallic verf maak je elke creatie persoonlijk. Pottenbakken is nu een makkie. De Cool Maker Pottery Studio bevat alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen. Maak mooie ontwerpen zoals een sieradenhouder, fotohouder, schildpadbordje, een smartphone-speaker en een cupcake potloodhouder. Ontdek een hele nieuwe manier om met klei te spelen met de Cool Maker Pottery Studio.

Inhoud: 1 Pottery Pottery Studio,1 spuitflesje, 1 gereedschapshouderca. 0,9 kg klei, 1 verfpenseel, 2 beeldhouwgereedschappen,2 kerngereedschappen,2 kernen,2 hulsen,10 kleuren metallic verf, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070351
Afmeting artikel: 35 x 28 x 10 cm
Afmeting verpakking: 35 x 28 x 10 cm
Benodigde batterijen: 4x Philips Batterij R14 C Long Life (1999915)  
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 778988225813
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 1 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.