Colorations - Zelfklevende Foam Vormen, 54st.

Afmeting verpakking: 22 x 18 x 15 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
3, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Deze set van 54 zelfklevende vormen is geweldig om te gebruiken voor verschillende knutselactiviteiten. Gebruik ze op vlakke oppervlakken met uw kind of leerlingen terwijl ze creëren en leren. De vormen hebben een perfect formaat voor kleine handjes om vast te pakken en hun zachte textuur maakt ze leuk om aan te raken en te gebruiken om kunstwerken te maken. Creëer een verscheidenheid aan knutselprojecten zoals: plakboeken, wenskaarten, posters, borden en meer! Geweldig als back to school benodigdheden.

• WAT JE KRIJGT: Een set van 54 zelfklevende leuke schuimvormen, bevat 6 elk van de volgende: libel, bloem, maan, zon, blad, vlinder, ster, wolk en vogel.
• KWALITEIT EN DUURZAAMHEID: Schuimvormen zijn gemaakt met een sterke, zelfklevende achterkant. Trek gewoon de achterkant eraf om de vormen stevig op vlakke oppervlakken zoals papier, karton, posterboard en meer te bevestigen! Geen last van rommel en voorbereiding door de noodzaak van lijm of plakband te vermijden.
• KLEURRIJK: Deze set wordt geleverd met 5 verschillende kleuren: rood, geel, groen, blauw en roze, een geweldige manier om de aandacht van jonge leerlingen te trekken. De verscheidenheid aan kleuren in deze set leent zich voor meer leerresultaten door ze te gebruiken om het sorteren en identificeren van kleuren te oefenen.
• GESCHIKT VOOR KLEINE HANDEN: Alle schuimvormen zijn ongeveer 1,18 inch - 1,46 inch (B) x 1,77 inch (L), waardoor ze de perfecte maat hebben voor kleine handjes om vast te pakken. Hun zachte textuur maakt ze leuk om aan te raken en te gebruiken om kunstwerken te maken.
• EINDELOZE CREATIES: Gebruik deze vormen om een verscheidenheid aan knutselprojecten te maken, zoals: plakboeken, wenskaarten, posters, borden en meer!
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 6040033
Afmeting verpakking: 22 x 18 x 15 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 191487036818
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Colorations - Zelfklevende Foam Vormen, 54st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.