Nici Pluchen Knuffel Molang Regenboog met Hart in Geschenkdoos, 16cm

Afmeting artikel: 16 x 10,5 x 10,5 cm
Omschrijving
Molang, bekend van tv en social media, is een schattige knuffelvriend gemaakt van superzacht stretch pluche materiaal. De 3D-regenboog in de vorm van een hart symboliseert vriendschap, liefde, geluk, empathie en positiviteit. Trouw aan het motto "Rainbows always win!" Met een extreem schattige gezichtsuitdrukking en een hoogwaardige afwerking is Molang het perfecte cadeau voor fans van alle leeftijden. Op de pastelkleurige verpakking komt Molang zeer prominent naar voren.

Molang is een serie over de vriendschap tussen hoofdpersonages Molang en Piu Piu. MOLANG is de coolste en schattigste die er is. MOLANG en zijn vrienden, PIU PIU en Pinco, leven in hun vrolijke wereld waar ze overal vreugde, empathie, positieve energie en vriendschap brengen.

Leeftijdsadvies: 0+. Wasbaar op 30 graden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2450361
Afmeting artikel: 16 x 10,5 x 10,5 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 4012390482249
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Pluche, Polyester
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.