schleich WILD LIFE Kameleon 14858

Afmeting artikel: 10 x 4,5 x 3,1 cm
Omschrijving
De kameleon ziet er niet alleen bedrieglijk echt uit: net als zijn compagnons kan hij ook van kleur wisselen. Afhankelijk van de temperatuur is hij groenturquoise of roodbruin. Probeer het meteen uit! Het zijn meestal de mannetjes die van kleur wisselen om indruk te maken op de vrouwtjes. Maar zijn vrienden zijn ook onder de indruk van al dit spektakel!

Met zijn klauwpoten en sterke, krullende staart is de kameleon zeer geschikt voor het leven in de bomen. Hierdoor kan hij zich vastklampen aan takken, zonder dat hij door de wind wordt weggeblazen. Natuurlijk kan hij zich ook verstoppen met camouflage, door de kleur van zijn schubben aan te passen aan de boom of rots waarop hij zit. Maar soms verandert hij puur van kleur om de aandacht te trekken. Weet jouw kameleon zo ook jouw aandacht te trekken?
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1271065
Afmeting artikel: 10 x 4,5 x 3,1 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4059433532318
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.