Majorette Limited Edition 9 Speelauto's Giftpack, 13st.

Afmeting verpakking: 40 x 24 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
32, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.198 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Majorette Limited Edition 9 Gift Set met 13 speelgoedvoertuigen, waaronder 4 exclusieve ontwerpen, voor kinderen vanaf 3 jaar, speelgoedauto’s met vrijloop en vering.

Details
• De limited edition geschenkset - Naast 9 klassieke voertuigen (bijv. Ford, Lamborghini, Audi, Renault, enz.), bevat de set 2 speciale modellen: Dodge Charger R/T en Lamborghini Urus met gouden esthetiek.
• Twee extra exclusieve modellen - In deze box vind je ook twee goudkleurige modellen die alleen in deze set verkrijgbaar zijn: de Porsche 911 GT3 RS en de Renault Mégane R.S.
• Must-have modellen voor elke autoliefhebber - Majorette's modelauto’s zijn het perfecte cadeau voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar en voor auto- en sportliefhebbers.
• Om te spelen en te verzamelen - Met metalen carrosserieën, vrijloopwielen en veel details zullen de modelauto’s zowel kinderen vanaf 3 jaar als serieuze verzamelaars bekoren.
• Inhoud - 13 verschillende auto’s, waaronder de Porsche 911 GT3 RS en de Renault Mégane R.S., beide goudkleurig en alleen verkrijgbaar in deze set.
De Majorette Limited Edition 9 is het perfecte cadeau voor verzamelaars jong en oud! De set bevat 13 voertuigen die zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en uitgerust met vele functies om van het spel een echte ervaring te maken.
Deze grote set bevat 9 officieel gelicentieerde klassieke automodellen van Ford, Lamborghini, Audi, Renault en meer. Daarnaast bevat de set 4 voertuigen met gouden esthetiek, zoals de Dodge Charger R/T en de Lamborghini Urus, evenals twee exclusieve modellen die alleen in deze set verkrijgbaar zijn: de Porsche 911 GT3 RS en de Renault Mégane R.S.
De speciale gouden esthetiek geeft een absoluut uitstekende tuning-look. Deze auto’s in zwart, wit en goud zijn niet alleen in het oog springend, ze zijn ook ontworpen om mee te spelen. Zo zijn alle voertuigen uitgerust met freewheels om elke speelruimte om te toveren tot een kleine racebaan. Met de deuren die openen kunt u de fijne motoriek van uw kinderen ontwikkelen en tegelijkertijd hun fantasie stimuleren.
• Limited Edition 9-set met 13 kleine voertuigen
• Schaal: 1:64
• Lengte: 7,5 cm
• Materiaal: metaal/kunststof
• Aanbevolen leeftijd: 3+ jaar

Over Majorette
Het Franse cultmerk dat sinds 1964 autoliefhebbers over de hele wereld betover. Gelicentieerde en realistische modellen tot in het kleinste detail van de meest bekende automerken hebben een uitzonderlijke robuustheid en kwaliteit. Auto’s, monstertrucks, interventievoertuigen, bouwmachines en racewagens. Majorette biedt je een grote selectie metalen speelgoedauto’s en verschillende parkeer- of speelsets met verschillende thema’s. De metalen speelgoedauto’s zijn ideaal voor kinderen tussen 3 en 5 jaar en voor ambitieuze verzamelaars van alle leeftijden.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1480825
Afmeting verpakking: 40 x 24 x 6 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 3467452070376
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Majorette:
Materiaal: Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Majorette Limited Edition 9 Speelauto's Giftpack, 13st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.