Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Peuterstep kiezen
Spelen
17 april 2024
Voor peuters is er niets leuker dan nieuwe manieren ontdekken om te bewegen. Een step is daarom een fantastisch cadeau voor kinderen van 2 of 3 jaar. Maar hoe kies je nou een step die geschikt is voor een peuter of jonge kleuter? We geven je een aantal tips en dingen om op te letten.
Lees meer >
10 Kleedjesmarkt Tips
Spelen
11 april 2024
Op 27 april is het weer Koningsdag. Driewerf hoera! Misschien ben je wel van plan om gezellig op de kleedjesmarkt te gaan zitten om een extra zakcentje te verdienen. Jij van je ongebruikte spullen af, iemand anders weer blij met een tweedehands schat. Hoe ga je nou succesvol te werk en kun je al je spullen verkopen? Wij geven je 10 tips voor een winstgevende Koningsdag op de kleedjesmarkt!
Lees meer >
Speelgoedtrends 2024
Spelen
8 februari 2024
Wat wordt hét verjaardags- of sinterklaascadeau van 2024? Welke speelgoedtrends zien we dit jaar bij kinderen, en welke leuke, nieuwe ontwikkelingen staan ons te wachten? Eind januari was Lobbes weer met een team aanwezig op de gigantische Speelgoedbeurs in Neurenberg (Duitsland), waar we het allernieuwste en allerleukste speelgoed uit de markt konden bewonderen. We vertellen je hier welke speelgoedtrends we hebben gespot voor 2024!
Lees meer >
Schmink verwijderen
Spelen
5 februari 2024
Schminken is hartstikke leuk natuurlijk. Voor een verkleedfeestje, Carnaval of een kinderfeestje: je kan worden wat je maar wil! Maar na afloop kan het best een gedoe zijn om schmink goed te verwijderen. Te hard boenen kan pijnlijk zijn, zeker voor kinderen. Het gebruiken van agressieve reinigingsmiddelen kan de huid weer uitdrogen of beschadigen. In deze blog delen we de handigste tips voor het makkelijk verwijderen van schmink. Snel én prettig voor de huid!
Lees meer >
Puzzelstukjes per leeftijd
Spelen
25 januari 2024
Puzzelen: sommige kinderen zijn er gek op, andere vinden het moeilijk om het geduld ervoor te vinden. Al vanaf een jaar of 2 kan je een kind een legpuzzel aanbieden. Maar hoeveel puzzelstukken kan een kind zo ongeveer leggen op welke leeftijd? Wij geven je hieronder een richtlijn.
Lees meer >
Kerstvakantie activiteiten
Spelen
21 december 2023
Hoera, kerstvakantie! De feestdagen zijn natuurlijk een gezellige tijd, maar het kan in huis wel even iets minder gezellig worden, als je kinderen zich snel vervelen. Vraag jij jezelf weer eens af: wat te doen met de kinderen in de kerstvakantie? Lobbes tipt 15 leuke kinderactiviteiten voor in de kerstvakantie!
Lees meer >
10 originele ideeën voor oudejaarsavond
Spelen
14 december 2023
Het einde van het jaar is aangebroken, het is bijna oudejaarsavond! Een moment om samen met je gezin gezellige activiteiten te ondernemen. De avond is lang, dus er is volop tijd! Eerst is er de voorbereiding: samen het huis versieren, feestmutsjes knutselen en oliebollen bakken. Op de avond zelf kun je gourmetten, film kijken, sterretjes afsteken en (kinder)champagne drinken. Maar dat zijn activiteiten die iedereen kan verzinnen. Hier zijn 10 originele activiteiten voor oudejaarsavond!
Lees meer >
Leukste spellen voor 2 personen
Spelen
7 december 2023
Je hebt geen grote groep mensen nodig om het gezellig te maken, zeker niet met het juiste spel! Er zijn veel spellen die je makkelijk kunt spelen met z'n tweeën, zonder dat het spel veel aangepast hoeft te worden. Sommige spellen zijn zelfs speciaal ontworpen voor maximaal 2 spelers! Dit zijn 7 van onze favoriete spellen om te spelen met 2 personen.
Lees meer >
5x de leukste kerstcadeaus
Spelen
3 december 2023
Fonkelende lichtjes, mooi verpakte cadeaus onder de kerstboom en gezellig samen tijd doorbrengen met elkaar. De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! Met Kerstmis geven we steeds vaker kerstcadeaus aan kinderen. Leg je dit jaar cadeautjes onder de kerstboom? Dan kun je net zo goed iets kopen waar ze meteen de hele vakantie plezier aan zullen beleven! We hebben 5 kerstcadeaus voor kinderen op een rijtje gezet waar ze zich zeker mee zullen vermaken in de vakantie (en daarna).
Lees meer >
Kerstboeken om voor te lezen
Spelen
23 november 2023
De periode rond Kerst is een mooie en gezellige tijd. Lekker eten, veel bij elkaar zijn en knus bij de kachel een boekje lezen. Staan de warme chocolademelk en verse kerstkoekjes al klaar? Kom samen met je peuter of kleuter helemaal in de kerststemming met deze 6 leuke kerstboeken voor kinderen!
Lees meer >
Speelgoed van het Jaar 2023
Spelen
15 november 2023
Tijdens het Speelgoed Gala op 9 november jl. zijn de winnaars van de Publieksprijzen voor Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. Onze eigen directeur Yvonne Lobbes zat dit jaar weer in de vakjury, die de eerste selectie maakte en 48 stukken speelgoed bekroonde met de titel ‘Speelgoed van het Jaar’. Daarna mocht jong en oud stemmen op hun favoriete speelgoed. Dit zijn de winnaars van de Publieksprijzen 2023!
Lees meer >
Sinterklaas Dobbelspel
Spelen
14 november 2023
Als de winter haar intrede maakt, komt ook altijd weer die vraag: wat gaan we doen met Sinterklaas? Heb je geen (hele jonge) kinderen, dan is een sinterklaas dobbelspel altijd leuk. Met familie, vrienden of een andere groep: dobbelen met Sinterklaas is dolle pret. Want hoewel de cadeautjes klein zijn, worden we toch stiekem allemaal héél erg fanatiek om dat ene pakje te bemachtigen… Ga je een dobbelspel doen met Sinterklaas? Print de downloadbare Lobbes Dobbelspelregels en laat het heerlijk avondje maar beginnen!
Lees meer >