Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Kom spelen op het Lobbes Kinderfestival

15 augustus 2023
Op woensdag 23 augustus 2023 verwelkomen we alle kinderen van Ede en omstreken weer op het Lobbes Kinderfestival. Deze gezellige middag, die plaatsvindt tijdens de jaarlijkse Heideweek, is er weer veel te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Dit is er allemaal te doen!
Afbeelding voor

Wat: Lobbes Kinderfestival
Waar: Kuiperplein, centrum van Ede
Wanneer: woensdag 23 augustus, 13.30u – 17.00u
Voor wie: alle kinderen van 0 – 12 jaar (en hun ouders)

Sport-/dansworkshops

Er zijn diverse verenigingen uit de regio aanwezig om gratis sportieve workshops te geven aan kinderen van 5 t/m 12 jaar oud. Hierdoor kunnen ze laagdrempelig kennismaken met verschillende sporten en ontdekken wat ze het allerleukste vinden! Deze middag kun je o.a. meedoen aan workshops dans, tennis, schermen en hockey.

Peuteractiviteiten + MEET & GREET BING

De kleine bezoekers van het Kinderfestival kunnen lekker aan de gang met knutsels, bellenblaas en muziek. Er komt ook een hele bijzondere gast langs om met de kinderen op de foto te gaan: niemand minder dan konijntje Bing uit de populaire kinderserie maakt zijn opwachting! Hij zal, verdeeld over de middag, in twee tijdsblokken aanwezig zijn om op de foto te gaan met kleine fans. Hoppity-woosh!

Springkussen en spelletjes

Lekker bouncen het op het springkussen en verschillende (buiten)spellen proberen: het kan allemaal op het Lobbes Kinderfestival! Het Kinderfestival is op woensdag 23 augustus 2023 te vinden op het Kuiperplein in het centrum van Ede.

Kom je spelen?

Alle kinderen (en hun ouders) zijn welkom van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op de hoogte blijven? Volg @heideweek op Instagram, Facebook of X (voorheen Twitter) voor meer informatie op de deelnemende verenigingen en clubs.

Afbeelding voor