Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Robotdoos Sinterklaas

6 november 2022
Een groot deel van de bestellingen versturen wij in een doos waar je een robot van kunt maken. Omdat we knutselen hartstikke leuk vinden én het karton zo nog een goede bestemming krijgt. Tover je robot nu om tot Sint met de gratis download die je vindt bij dit knutselidee. Met jouw Robotsint maak je ook nog kans op een Lobbes cadeaubon t.w.v. € 30,-! Post een foto van jouw robot op onze social media (Facebook of Instagram) met de #robotdoos en vergeet ons niet te taggen. Elke eerste werkdag van de maand wordt maken we een winnaar bekend.
Lees meer
Afbeelding voor

Wat heb je nodig:

  • GRATIS robotsint sjabloon
  • Robotdoos, die je ontvangt bij je bestelling
  • Stevig wit printpapier
  • Stiften en Kleurpotloden
  • Schaar
  • Lijm
Afbeelding voor

Stap 1:
Knip alle onderdelen die je nodig hebt voor je robot uit. Als je het lastig vindt om te knippen, kun je ook met een prikpen de onderdelen uitprikken.

Stap 2:
Als je alle benodigde onderdelen hebt uitgeknipt is het tijd om deze in te kleuren.

Afbeelding voor

Stap 3 en 4:
Als je de hele robot ingekleurd hebt verzamel je alle onderdelen bij elkaar om de robot in elkaar te zetten.

Afbeelding voor

Stap 5:
Download en print het sjabloon uit voor de onderdelen van de robotsint. Dit kan op gewoon wit printpapier, maar zorg dat je wel iets steviger papier gebruikt dan standaardpapier.

Stap 6:
Knip alle onderdelen uit en kleur ze in. Ben je helemaal klaar? Plak de onderdelen dan op de robot om er een echte Sint van te maken. Deel je robot via social media om kans te maken op een cadeaubon van 30 euro die je kunt besteden op onze website. Vergeet niet #Lobbes.nl te gebruiken zodat wij je creatie ook kunnen bewonderen.

Benodigde artikelen: