Small Foot - Houten Picknick- en Moddertafel

Afmeting artikel: 94 x 84 x 52 cm, zithoogte 28 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Spelen en rommelen voor jonge ontdekkingsreizigers! Deze picknicktafel van onbehandeld, weerbestendig massief hout is niet alleen een blikvanger in de tuin thuis, op het terras of op het balkon - hij biedt kinderen de mogelijkheid om urenlang creatief buiten in de frisse lucht te spelen. . Het hoogtepunt zit verborgen in deze kindertafel: zodra de twee tafelbladen omhoog staan, is het een geweldige plek om met zand, water en modder te spelen! De twee uitneembare modderbakken van stevig kunststof zijn met hun inhoud van elk 3 liter niet alleen geschikt om in te rommelen, maar ook voor het opbergen van zandspeelgoed, zand, natuurspullen of water. De zitvlakken kunnen omhoog worden geklapt, zodat deze beschermd zijn tegen slecht weer en kinderen ook staand aan tafel kunnen spelen.

Picknicktafel en moddertafel in één
Dit is een slimme, multifunctionele zitgroep voor kinderen die naast het gebruik als moddertafel ook kan worden gebruikt als picknicktafel of tafel om te tekenen en te knutselen. Dankzij de sleuven voor de plastic bakken kunnen de bakken gemakkelijker worden verwijderd en in het gat in het midden van het tafelblad kan een parasol worden gestoken om voor wat schaduw te zorgen. De gespreide poten zorgen voor een stevige stapositie; het hoogwaardige hout garandeert een lange levensduur van het product.

Experimenteren en ontdekken
Dit is van cruciaal belang, omdat moddertafels kinderen ertoe aanzetten veel tijd te besteden aan het uitproberen van nieuwe speelideeën en experimenten: wat drijft op het oppervlak en wat zinkt? Wat gebeurt er als zand nat wordt? Welke vormen kun je maken met zandspeelgoed? Spelen met zand biedt een breed scala aan prikkels voor de zintuigen, waaronder de perceptie van het huidoppervlak en het verbeteren van de fijne motoriek.

Afmetingen: 84 x 94 x 52 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden oud.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5410860
Afmeting artikel: 94 x 84 x 52 cm, zithoogte 28 cm
Afmeting verpakking: 88 x 28 x 20,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 4020972124227
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Small Foot:
Materiaal: Hout
Kleur: Multi kleuren
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Small Foot - Houten Picknick- en Moddertafel'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.