EXIT Allure Premium inground trampoline ø427cm - zwart

Afmeting artikel: Ø 450 x 200 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De EXIT Allure Premium inground trampoline is een ingraaftrampoline met een beschermrand en een Premium veiligheidsnet. Dankzij het EXIT Foot Protection System (FPS), een net tussen het springdoek en de trampoline beschermrand, komen trampolinespringers nooit met hun voeten tussen de springveren. De Allure inground trampoline wordt gedeeltelijk ingegraven en is daardoor voor iedereen eenvoudig te betreden. Bovendien wordt de trampoline met een Premium veiligheidsnet geleverd. Het veiligheidsnet heeft een overlappende ingang die automatisch sluit, zodat het nooit ongemerkt open blijft staan. Ook zijn de palen van het Premium veiligheidsnet bedekt met hoogwaardig XPE schuim.

De extra lange dubbel conische veren van maar liefst 21,6 cm zorgen voor de perfecte sprong en een zachte landing. Op de EXIT Allure Premium ingraaftrampoline stijg je pas écht tot grote hoogte! Door het gegalvaniseerde en gepoedercoate frame heeft de trampoline een lange levensduur. Glasvezelringen en gebogen palen houden het veiligheidsnet super strak in vorm en de extra dikke beschermrand met waterafstotende pvc-toplaag beschermt jou én de trampoline optimaal.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1080525
Afmeting artikel: Ø 450 x 200 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 8720289694425
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Maximaal gebruiksgewicht: 130 kg
Montagetijd: 150 minuten
Veiligheidsnet hoogte: 180 cm
Framehoogte: 20 cm
Dikte rand: 30 mm
Breedte rand: 35 cm
Aantal poten: 4
Maximaal getest gewicht: 650 kg
Aantal veren: 96
Afwerking: Gegalvaniseerd en gepoedercoat
Weerbestendig: Ja
Grondankers: Ja
Montage vereist: Ja
Frame materiaal: Metaal
Keurmerk: TÜV, CE, GS, EN 71
Kleur: Zwart
Diameter springoppervlak: ø 367 cm
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.