Dickie Walkie Talkie Politie

Afmeting artikel: 16 x 7 x 3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
15, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Dickie Toys-Walkie Talkies met politiethema-2 walkietalkies, speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder, bereik van maximaal 100 meter, speelgoed walkietalkies

Dickie Toys Police Walkie-Talkies-Altijd klaar voor actie!
Als u een politieagent bent, moet u goed geïnformeerd zijn. Met deze handige walkietalkies kunt u contact houden met uw collega-politieagenten waar u ook bent en belangrijke informatie met een druk op de knop delen.
Kindvriendelijk ontwerp
Speciaal ontworpen voor kinderen, de walkietalkies hebben een gedetailleerde, felgekleurde woningen om creatief spel te inspireren. Dankzij het intuïtieve ontwerp zullen zelfs jonge kinderen geen problemen hebben met het bedienen van de apparaten - druk gewoon op de knop en spreek in de microfoon om uw bericht door te geven.
Het luidsprekervolume is ingesteld op een geschikt niveau om gevoelige jonge oren te beschermen, terwijl de stevige behuizing ervoor zorgt dat de walkietalkies de incidentele druppel of impact kunnen weerstaan. De walkietalkies hebben ook een ergonomisch ontwerp dat specifiek op jonge handen is afgestemd. Met een verzegelde batterijcompartiment en ruisonderzoekstechnologie om achtergrondgeluid te onderdrukken, zijn de Dickie Toys Walkie-Talkies het ideale rollenspel voor acties met actievolle avonturen.
Voor kinderen van 4 jaar en ouder
Ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder, kunnen deze walkietalkies worden gebruikt op een bereik van maximaal 100 meter en zijn het perfecte accessoire voor ontluikende jonge politieagenten.
BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat de walkietalkies van kinderen altijd moeten komen met een speelgoedlabel (bijv. Een verklaring zoals �??Geschikt voor kinderen van X en hoger�??). Conventionele walkietalkies kunnen een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van uw kind en zijn niet ontworpen om als speelgoed te worden gebruikt.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1480621
Afmeting artikel: 16 x 7 x 3 cm
Afmeting verpakking: 25 x 17 x 3 cm
Benodigde batterijen: 2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 4006333076749
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Politie:
Merk: Dickie
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Dickie Walkie Talkie Politie'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.