Nici Wild Friends Pluchen Knuffel Coati Coaty, 30cm

Afmeting artikel: 30 x 17 x 16 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
22, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Kom en sluit je aan bij de NICI Wild Friends op een avontuurlijke reis door de wildernis. Ontdek de jungle, beleef avonturen in de savanne, zwerf met hen door Zuid-Amerika en nog veel meer exotische gebieden van de wereld. Laat je knuffelige speelkameraadje en heel veel bijpassende cadeauartikelen je meenemen naar vreemde oorden.

Productinformatie
Coaty, de schattige neusbeer uit de Wild Friends-collectie, fascineert met zijn uiterst charmante gezichtsuitdrukking, de schattige NICI-knoopogen en een superzacht pluche materiaal in verschillende tinten - van crème- tot bruintinten tot diep zwart. De hoogwaardige verwerking en het gedetailleerde ontwerp van de unieke pluche coati nodigen uit tot spelen en knuffelen. De bungelende pluche coati is heerlijk zacht, heeft een grappige haarkam, een lange neus en de typische gestreepte staart. Coaty is een trouw speelkameraadje in de kinderkamer en een geduldige metgezel onderweg.

NICI Green: De Wild Friends collectie is onderdeel van NICI Green, de duurzame productwereld van NICI! Alle NICI Green-producten worden bijna uitsluitend gemaakt van gerecyclede materialen, die voornamelijk worden vervaardigd met behulp van PET-flessen.

Details
Coaty is 30 bij 16 bij 17 centimeter groot. Hij is gemaakt van pluche en polyester. De vulling is ook gemaakt van polyester. Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar oud.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2450331
Afmeting artikel: 30 x 17 x 16 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 4012390479669
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Nici:
Materiaal: Pluche, Polyester
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Nici Wild Friends Pluchen Knuffel Coati Coaty, 30cm'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.