MGA's Make It Mini Foods: Diner

Afmeting verpakking: 11 x 10,5 x 9,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
10, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.281 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Maak kennis met Make It Mini Food™ uit het Miniverse™ van MGA! De enige verzamelbare mini die je kunt MAKEN, HARD LATEN WORDEN EN SHOWEN. Elke bal bevat realistische mini-ingrediënten en accessoires om je eigen mini-replica's te maken van je favoriete hapjes en toetjes! Elke verpakking is een VERRASSING, dus je weet pas welke mini je krijgt als je die uitpakt! Vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welke mini je hebt gekregen. Volg de ‘receptenkaart’ op de achterkant om je mini te maken. Zodra je je mini hebt gemaakt, zet je je replica onder UV-licht tot de hars hard is. Zodra de hars hard is, heb je een verzamelvoorwerp dat klaar is om te laten zien!

Verzamel alle verzamelvoorwerpen van Make It Mini Food™ Restaurant van serie 2! Ga naar MGA's Miniverse™ Store om te shoppen en meer te weten te komen over alle MAKE IT-creaties die je kunt verzamelen!

Wat doe je als je knutselen en verzamelen combineert?
En dat is nog niet alles! Je voltooide replica is niet het enige wat leuk is om te verzamelen. De mini-keukenaccessoires en verpakking zijn net zo schattig en verzamelbaar. Van mini-replica's van weckpotten tot nachozakken en een pizzasnijder: er zijn meer dan 100 namaakingrediënten, verpakkingen en keukenaccessoires in de Make It Mini Food™-serie 2 om te verzamelen en om je eigen mini-verzamelvoorwerpen te maken.

DISCLAIMER: ingrediënten zijn NIET eetbaar.

Kenmerken
• MAKE IT MINI FOOD™: MGA's Miniverse™ is de enige verzamelbare mini die je kunt MAKEN, HARD LATEN WORDEN EN SHOWEN
• UITPAKKEN: elke bal bevat realistische mini-ingrediënten en accessoires om je eigen mini-replica's te maken van je favoriete hapjes en toetjes! Elke verpakking is een VERRASSING, dus je weet pas welke mini je krijgt als je die uitpakt!
• MAKEN: vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welke mini je hebt gekregen. Volg de receptenkaart op de achterkant om je mini-replica om te verzamelen te maken
• HARD LATEN WORDEN: zodra je je mini hebt gemaakt, zet je je replica onder UV-licht tot de hars hard is. Zodra de hars hard is, heb je een verzamelvoorwerp dat klaar is om te laten zien!
• SHOWEN: plaats je MGA's Miniverse™-verzamelvoorwerp in je capsule die ook dienst doet als display! Elke Restaurant mini is inclusief minitafel waarop je je minigerecht kunt showen
• VERZAMEL ZE ALLEMAAL: en dat is nog niet alles! Je voltooide replica is niet het enige wat leuk is om te verzamelen. De mini-keukenaccessoires en verpakking zijn net zo schattig en verzamelbaar. Van mini-replica's van eetstokjes tot etagères en een pizzasnijder: er zijn meer dan 70 namaakingrediënten, verpakkingen en keukenaccessoires in de Make It Mini Food™ Restaurant-serie 2 om te verzamelen en om je eigen mini-verzamelvoorwerpen te maken
• ZO VEEL MINIGERECHTEN: verzamel alle verzamelvoorwerpen van Make It Mini Food™ Restaurant van serie 2! Ga naar MGA's Miniverse™ Store om te shoppen en meer te weten te komen over alle MAKE IT-’recepten’ die je kunt verzamelen in serie 2!
• DISCLAIMER: ingrediënten zijn NIET eetbaar
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520811
Afmeting verpakking: 11 x 10,5 x 9,5 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 035051591825
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van MGA Entertainment:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'MGA's Make It Mini Foods: Diner'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.