Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Blijf op de hoogte van nieuwe speelgoedtrends, speel leuke buitenspellen en lees onze ervaringen met het nieuwste speelgoed. Wij geloven dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel voor de ontwikkeling. Lees hier de leukste tips om lekker te kunnen spelen!

Jólabókaflóð
Spelen
1 december 2022
Jóla…wie? Jólabókaflóð! Heb je ooit van deze IJslandse traditie gehoord? Grote kans van niet. Toch is deze leuke Kerst-traditie wel de moeite waard om ook in Nederland leven in te blazen!
Lees meer >
Speelgoed van het Jaar 2022
Spelen
14 november 2022
Tijdens het Speelgoed Gala op 8 november jl. zijn de winnaars van de Publieksprijzen voor Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. Onze eigen CEO Yvonne Lobbes zat dit jaar in de vakjury, die de eerste selectie maakte en 48 stukken speelgoed bekroonde met de titel ‘Speelgoed van het Jaar’. Daarna mocht iedereen, jong en oud, stemmen op hun favoriete speelgoed. Dit zijn de winnaars van de Publieksprijzen!
Lees meer >
10 familiespellen voor Sinterklaas
Spelen
8 november 2022
Pakjesavond is hét moment om de spelletjeskast aan te vullen met een leuk, nieuw familiespel. Maar welke? Lobbes tipt 10 leuke familiespellen voor in de zak van Sinterklaas!
Lees meer >
Sinterklaascadeaus voor 1 of 2 jarigen
Spelen
3 november 2022
De allereerste pakjesavond van je kindje is er natuurlijk eentje om nooit te vergeten. Maar wat is nou een leuk sinterklaascadeautje voor een dreumes of peuter? Je kindje zelf een lijstje laten maken voor Sinterklaas zit er helaas nog niet in op deze leeftijd. Inspiratie nodig? Wij tippen welke sinterklaascadeaus echt leuk zijn voor kinderen van 1 en 2 jaar oud!
Lees meer >
Schoencadeautjes tot 5 euro
Spelen
27 oktober 2022
Elke dag, alleen in het weekend of een vast aantal keren: hoe vaak kinderen hun schoentje ook mogen zetten, Sinterklaas moet er dan natuurlijk wel een cadeautje in doen! Voor wat extra inspiratie hebben we 20 leukste, goedkope schoencadeautjes (t/m € 5,00) op een rijtje gezet. Zeker weten dat de goede Sint een vrolijk ‘dank u Sinterklaasje’ zal horen op die vroege winterochtenden.
Lees meer >
Herfstbingo
Spelen
13 oktober 2022
Het is weer herfst! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten als paddenstoelen uit de grond... Het is prachtig in het bos in de herfst, met alle bomen die zich hullen in herfstkleuren. Wil je je kinderen mee naar buiten krijgen? Probeer het eens met een herfstbingo!
Lees meer >
Carnaval kostuums 2022
Spelen
24 februari 2022
Yes, eindelijk kan Carnaval weer doorgaan! Na 2 jaar geen Carnaval te hebben gevierd, is het de hoogste tijd om alles uit de kast te trekken, letterlijk! Haal je mooiste verkleedkleren tevoorschijn en bouw een groot feest deze Carnaval! Op zoek naar een gloednieuw kostuum? Bij Lobbes vind je vele superleuke en knotsgekke Carnavalskleding om het feest compleet te maken.
Lees meer >
Schminktips
Spelen
21 februari 2022
Bijna alle kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden. Ga je voor het eerst aan de slag met schmink, bijvoorbeeld voor Carnaval of een verkleedfeest? Met deze handige tips ga je goed voorbereid aan het werk!
Lees meer >
Dit is het populairste speelgoed van 2021
Spelen
19 januari 2022
Ook in 2021 hebben wij weer veel kinderen blij mogen maken met ons speelgoed! Knutselspeelgoed, buitenspeelgoed en uitdeelcadeautjes waren erg in trek dit jaar. Maar ook familiespelletjes doen, is een favoriet! In deze blog vind je de Top 5 van het populairste buitenspeelgoed, de Top 5 knutselspeelgoed, Top 5 uitdeelcadeautjes en de 7 meest verkochte spellen van 2021.
Lees meer >
5 Originele zandbak rollenspellen!
Spelen
3 maart 2021
Spelen met zand... ben jij er ook zo dol op? Je bent niet de enige: de zandbak is een plek waar veel kinderen graag spelen. Of nog leuker: met zand spelen op het strand of in de speeltuin! Zand nodigt uit tot creativiteit. Met zand is onwijs veel mogelijk. Wees creatief, gebruik je fantasie en speel en creëer ermee wat je maar wilt! En... voor als je even niet weet wat je met zand gaat doen, zijn hier 5 originele zandbak rollenspellen!
Lees meer >
Top 15 schoencadeaus
Spelen
6 november 2020
“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!” Sinterklaas is weer in het land om de vele kinderschoenen te vullen. Het is altijd spannend wat Sinterklaas dit keer weer in de schoentjes zal stoppen. Omdat het vullen van al die schoenen een tijdrovende klus is helpen wij graag Sinterkaas en zijn Pieten met het uitzoeken van schoenpresentjes. Hieronder vind je de zorgvuldig samengestelde top 15 van de allerleukste schoencadeautjes.
Lees meer >
Top 10 sintcadeaus voor 2020
Spelen
1 oktober 2020
De pepernoten liggen weer in de winkel. Dat kan maar één ding betekenen: pakjesavond komt weer in zicht! Sinterklaas zat net als ieder ander jaar weer te denken wat hij nu weer eens zou schenken... Het valt voor de oude man niet mee om elk jaar weer het juiste cadeau te verzinnen! Zoveel verschillende kinderen en allemaal even bijzonder en uniek. Welk cadeau kan hij dit jaar schenken? Lobbes heeft na urenlang spelen en testen de leukste sinterklaascadeau ideeën voor de sint op een rijtje gezet.
Lees meer >