Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Knutselideeën voor kinderen

Ontdek de leukste DIY projecten en knutselideeën voor kinderen om thuis mee aan de slag te gaan. Kies een knutselidee en bekijk de stap-voor-stap uitleg, compleet met handige foto's en download instructies. Bij elk project vind je precies wat je nodig hebt en bestel je met 1 druk op de knop alle materialen die je nog kunt gebruiken. Of je nu zoekt naar mooie strijkkralenpatronen, houdt van knutselen met papier of liever gaat kleien, je vindt een passend knutselidee bij Lobbes!

Knutsel en kleur jouw eigen kijkdoos
Knutselideeën
18 september 2018
In de grote Speelgoedcatalogus heb je een heleboel decorstukken kunnen vinden. Een fiets, herenhuizen, een grote koe en nog veel meer. Jij kunt daar nu zelf mee aan de slag! In deze blog download je de elementen en lees je hoe je de kijkdoos in elkaar zet. Jij kleurt het geheel nog naar jouw wens in om zo tot een heus kunstwerk te komen!
Lees meer >
Knutsel je eigen Vaderdagpakket
Knutselideeën
12 juni 2018
De 3e zondag van juni vieren we weer Vaderdag. Dat betekent dat papa een dag lang helemaal verwend mag worden! Alle winkels komen met leuke aanbiedingen voor de beste vaderdagcadeaus, maar niks is zo origineel als jouw zelf geknutselde cadeau. Hier lees je drie tips om jouw vader met een uniek cadeaupakket te verrassen! Dit pakket bestaat uit een persoonlijk postbakje, een persoonlijke mok en een zelfgevouwen overhemdkaart.
Lees meer >
Papieren Dieren
Knutselideeën
1 mei 2018
Naar de dierentuin gaan is natuurlijk een geweldig uitstapje voor in de meivakantie. Na een dag vol spanning, plezier en dieren spotten is het leuk om thuis zelf aan de slag te gaan om van knutselkarton dieren te maken. Een ratelende slang, een gezellige olifant met een ballonnen slurf en een giraffe met wel een hele lange nek, met het stappenplan in deze post knutsel je deze grappige dieren zo in elkaar.
Lees meer >
Word jij de koning van het knikkerkasteel?
Knutselideeën
5 april 2018
Als er iets is wat bijna iedereen gedaan heeft, dan is het wel knikkeren. Uren en uren vermaak. Wedstrijdjes winnen, potjes verliezen, trucjes doen, knikkers ruilen: het plezier is eindeloos. Met het mooie weer begint het direct te kriebelen, het liefst wordt elk vrije minuut gebruikt om buiten te spelen. De knikkerzakjes kunnen dus weer gevuld worden en de vriendjes opgetrommeld, want het is tijd voor een knikkeravontuur!
Lees meer >
DIY: Kapitein Haak Ringwerpspel
Knutselideeën
5 februari 2018
Ringwerpen blijft een klassiek gezellig spel. Leuk voor binnen en buiten. En nog leuker als je het zelf maakt! Met dit piratenthema maak je gegarandeerde blits op een piratenfeest of een stoere kinderkamer. Je kunt je zoon of dochter het spel cadeau doen of samen in het weekend in elkaar knutselen. Het Kapitein Haak Ringwerpspel zorgt van begin tot eind voor superveel plezier: lekker knutselen en gezellig spelen!
Lees meer >
Olympische krans knutselen
Knutselideeën
5 februari 2018
Voor grote mensen zijn de Olympische Spelen, al eeuwen lang, een echte happening. De opening is voor iedereen wel een prachtig spektakel. Maar de, soms urenlange, wedstrijden worden voor de kleine stuiterballen al snel te saai. Om de Spelen ook voor kinderen aantrekkelijk te maken, knutsel je deze eenvoudige te lauwerkrans met ze. Zo worden dit jaar ook de kleintjes kampioen met de Winterspelen.
Lees meer >
Olympische fakkel knutselen
Knutselideeën
5 februari 2018
In de oude stad Olympia brandde vroeger de olympische vlam voor de oppergod Zeus. Met het heilige vuur van de godin Hestia werd dit ontstoken. Nu worden deze oude griekse goden niet meer gevierd tijdens de Olympische Spelen, maar de olympische vlam wordt nog steeds symbolisch ontstoken. Dit gebeurt bij zowel de Winterspelen als de Olympische spelen (en natuurlijk de Paralympics). Wakker in jezelf het olympisch vuur aan met deze zelf geknutselde fakkel. Leuk om mee te spelen en met weinig spullen snel in elkaar te zetten.
Lees meer >