Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Afbeelding voor

Knutselideeën voor kinderen

Ontdek de leukste DIY projecten en knutselideeën voor kinderen om thuis mee aan de slag te gaan. Kies een knutselidee en bekijk de stap-voor-stap uitleg, compleet met handige foto's en download instructies. Bij elk project vind je precies wat je nodig hebt en bestel je met 1 druk op de knop alle materialen die je nog kunt gebruiken. Of je nu zoekt naar mooie strijkkralenpatronen, houdt van knutselen met papier of liever gaat kleien, je vindt een passend knutselidee bij Lobbes!

Sneeuwpop wc-rol
Knutselideeën
8 januari 2024
Brrr... Wat is het koud buiten! Wat is er dan leuker om binnen lekker te knutselen. Wat dacht je van deze schattige sneeuwpopjes? Met maar een paar materialen die bijna iedereen wel in huis heeft, maak je in een handomdraai deze sneeuwpoppen.
Lees meer >
Sneeuwpop maken
Knutselideeën
8 januari 2024
Maak van pompoms deze schattige sneeuwpop. Volg de uitleg met stap-voor-stap foto's om deze sneeuwpop zelf te maken.
Lees meer >
Vuurwerk Knutselen
Knutselideeën
27 december 2023
Maak kleurrijke vuurpijlen met een wc-rolletje en knutselpapier, alles wat je vast zo in huis hebt liggen! Met chenille, stickers en plakband maak je er "echt" siervuurwerk van!
Lees meer >
Kabouter Kerstballen
Knutselideeën
20 december 2023
Maak schattige kerstballen die eruitzien als kleine kabouterhoofdjes. Met Foam- en Silk Clay maak je heel gemakkelijk deze leuke kerstballen.
Lees meer >
Rendier knutselen
Knutselideeën
19 december 2023
Met dit knutselidee voor Kerst maak je met maar een paar benodigdheden je eigen rendier. Gebruik een leeg WC-rolletje als basis en ga aan de slag met onze stap-voor-stap uitleg met bijbehorende foto's.
Lees meer >
Sneeuwbol Kerstfiguur
Knutselideeën
13 december 2023
Maak je eigen sneeuwbol met kerstfiguren gemaakt van strijkkralen. Maak een kerstboom, een sneeuwpop, een rendier of kerstman en plaats je gekozen figuur in de sneeuwbol. Vul het met glitter en schroef het deksel er weer stevig op om zo je eigen sneeuwbol te maken. Schud de bol en zie hoe hoe de glitters betoverend ronddwarrelen in de bol! Hieronder laten we, met foto's, stap voor stap, zien hoe je zo'n sneeuwbol met strijkkralenfiguur maakt.
Lees meer >
Kerstballen van Klei
Knutselideeën
11 december 2023
Tijd om de kerstboom te versieren? Maak zelf twee mooie kerstballen van Silk Clay en Foam Clay - een sneeuwpop en een rendier! Zijn ze niet schattig? Bedek de styropor ballen eerst met Silk Clay en voeg daarna details van Silk Clay toe. Volg ons stappenplan met foto's hieronder om zelf deze vrolijke kerstballen te knutselen.
Lees meer >
Zuurstokjes Foam Clay
Knutselideeën
4 december 2023
Maak traditionele rood-wit gestreepte zuurstokjes van rode en witte Foam Clay met glitter als een kerstdecoratie om op te hangen.
Lees meer >
Kerstsok Versieren
Knutselideeën
28 november 2023
Laat de kinderen hun eigen kerstsokken versieren met textielstiften. Ze kunnen de sokken versieren met hun zelfbedachte ideeën of met behulp van de sjablonen. Gebruik bijvoorbeeld strassteentjes of pailletten en lijm ze vast om zo zelf je eigen mooie kerstsok te maken.
Lees meer >
Kerstkrans maken
Knutselideeën
28 november 2023
Ben je op zoek naar een leuke kerstknutsel voor de hele groep of klas? Maak dan deze kerstkrans van uitgeknipte kartonnen handen. Lijm de handen aan elkaar tot een cirkel en versier de krans met een strik en bessen gemaakt van rode Silk Clay.
Lees meer >
Kerstdecoratie knutselen
Knutselideeën
28 november 2023
Deze kerstman en rendier zijn gemaakt van gerecyclede kartonnen toiletrollen. Bekleed de rollen met vilt en voeg oogjes, een neusje en een gewei of muts toe om je kerstversieringen helemaal af te maken.
Lees meer >
Wollen Egeltje
Knutselideeën
8 november 2023
Maak nu zelf je eigen wollen egeltje met dit knutselidee. Ga aan de slag met wol, maak je eigen pompom en klaar is je zelfgemaakt egel. Varieer met kleuren of met de grootte van je pompommaker om zo een hele egelfamilie te maken.
Lees meer >